15 Aralık'ta planlanan Erdoğan-Putin görüşmesi gerçekleşmeyecek

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı'nın 15 Aralık'ta gerçekleşmeyeceğini bildirdi. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov da Putin ve Erdoğan'ın 15 Aralık'ta planlanan görüşmesinin gerçekleşmeyeceğini açıkladı.
Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısı, 15 Aralık'ta gerçekleşmeyecek.
Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı'nın 15 Aralık'ta gerçekleşmeyeceğini bildirdi
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Rusya-Türkiye ÜDİK toplantısının bu yıl Rusya'nın ev sahipliğinde olduğu hatırlatıldı. Söz konusu toplantının daha önce sözü edilen 15 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşme durumunun bulunmadığı belirtildi.
Kremlin'den Putin-Erdoğan görüşmesi açıklaması
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, düzenlediği basın toplantısında, yarın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması beklenen Rusya-Türkiye Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair bir soruya, "Hayır, böyle bir toplantı planlanmıyor" yanıtını verdi.
Sputnik'te yer alan habere göre, Rusya lideri Vladimir Putin ve Erdoğan geçen ay Antalya'da düzenlenen G20 zirvesinin ilk gününde 1 saat süren bir görüşme gerçekleştirmiş ve Türkiye ve Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) toplantısının 15 Aralık'ta Rusya'da yapılması konusunda anlaşmıştı. Ancak Türkiye'nin 24 Kasım'da Rus Su-24 bombardıman uçağını düşürmesinin ardından, ÜDİK toplantısının yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyordu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!
HABER... Kanlı Hesaplaşma: Sanal Medyada Başladı, Sokakta Son Buldu
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alımı ne zaman, şartları neler?