12 Eylül davasının 5. duruşması yarın

12 Eylül davasının beşinci duruşması cuma günü saat 09.45'te görülmeye başlanacak. Ancak henüz Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen rapor mahkemeye ulaşmadığı için Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya'nın ifadelerinin mahkemede mi yoksa tedavi gördükleri hastanelerde mi alınacağı netleşmedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki son duruşmada Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya'nın duruşmaya gelip gelemeyecekleri konusunda Adli Tıp Kurumu'na yazı yazılmasına karar verilmişti.
Ancak yanıt henüz mahkemeye ulaşmadı. Bu nedenle Evren ve Şahinkaya'nın 5. duruşmada ifade vermesi beklenmiyor.
Buna rağmen mahkeme, Adli Tıp Kurumu'ndan çıkabilecek iki ihtimali de göz önünde bulundurarak, Tahsin Şahinkaya'nın tedavi gördüğü İstanbul GATA'da telekonferans sistemini kurdurdu.
Yarın duruşma saatine kadar beklenen yanıt mahkemeye ulaşmazsa, 5. duruşmada müdahillik taleplerinin dinlenmeye devam edilmesi ve ilgili kurumlardan gelen cevabi yazıların okunması bekleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Tarih belli oldu... Meteoroloji ve İstanbul Valiliği'nden peş peşe uyarı: 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tarih verip uyardı! Montları kaldırmayın
Ankara'yı sel aldı! Sokak ve caddeler göle döndü, Valilik uyardı
Korkutan uyarı... Prof. Dr. Naci Görür 'eli kulağında' dedi, o fayı işaret etti: "Kırıldı kırılacak!'
Dünürlerin Husumeti Kanlı Bitti: Babasını Vuran Kayınpederini Öldürdü!