hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sabiha Gökçen havalimanı uçuş iptali sorgulama 11 Temmuz: Sabiha Gökçen'de hangi seferler iptal?

    Sabiha Gökçen havalimanı uçuş iptali sorgulama 11 Temmuz: Sabiha Gökçende hangi seferler iptal
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 11 Temmuz 2024 Perşembe günü yapılacak uçuşlar için son dakika iptal duyurusu yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün İstanbul için yaptığı kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından, havaalanı yetkilileri bazı uçuşların iptal edileceğini açıkladı. Peki, Sabiha Gökçen hangi uçuşlar iptal edildi? İşte 11 Temmuz Sabiha Gökçen iptal uçak seferleri listesi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sabiha Gökçen iptal uçak seferleri listesi gündemde yer alıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılması planlanan uçuşların yüzde 10'unun iptal edileceği duyuruldu. AKOM, gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağışlara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Uçuşları iptal edilen yolcuların, alternatif ulaşım planları yapmaları ve havayolu şirketleri ile iletişime geçerek detaylı bilgi almaları tavsiye edildi.

    Sabiha Gökçen Hangi Uçuşlar İptal Edilecek?

    Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş (HEAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 11 Temmuz Perşembe günü saat 13.00’a kadar yapılması planlanan uçuşların yüzde 10'u iptal edilecek. Bu karar, Meteorolojik Afet Koordinasyon Merkezi (MADKOM) tarafından alınan önlemler çerçevesinde uygulanacak. Konuyla ilgili olarak, "Sabiha Gökçen Havalimanında 11.07.2024 tarihinde beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, MADKOM’da alınan karara göre; saat 13.00’a kadar olan uçuşların yüzde 10’u iptal edilecektir. Uçuşunuzu havayolunun web sitesi ve çağrı merkezinden takip edebilirsiniz" denildi.

    Sabiha Gökçen İptal Olan Uçuşlar Nasıl Öğrenilir?

    THY ve Pegasus uçuşları olan yolcular, uçuşlarının iptal olup olmadığını şu yollarla öğrenebilirler:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -Sabiha Gökçen Havalimanı'nın Resmi Web Sitesi: Uçuş bilgi ekranı üzerinden güncel iptal listesine erişilebilir.

    -Havayolu Şirketlerinin Web Siteleri ve Çağrı Merkezleri: THY ve Pegasus'un resmi sitelerinde bilet bilgileri girilerek uçuş durumu sorgulanabilir.

    -Mobil Uygulamalar: Havayolu şirketlerinin mobil uygulamaları üzerinden de iptal bilgileri takip edilebilir.

    SABİHA GÖKÇEN UÇUŞ İPTAL UÇUŞ BİLGİSİ SORGULAMA

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow