hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zirveyi Red Magic 9S Pro+ aldı

    Zirveyi Red Magic 9S Pro+ aldı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    AnTuTu, performans testleri ışığında hazırladığı en iyi akıllı telefonlar listesinin bu ayki versiyonunu paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı telefonların performanslarını ölçüp en iyi akıllı telefonları belirleme konusunda en güvenilir kaynak olan AnTuTu, ağustos ayının raporunu da yayınladı. Böylece ağustos ayı itibarıyla piyasadaki en iyi akıllı telefonların hangileri olduğu belli oldu. Tabii AnTuTu her zaman olduğu gibi yine Android telefonlara odaklandı.

    AnTuTu’nun performans sıralamasında bu ay zirveyi alan telefon, tahmin edileceği üzere Red Magic 9S Pro+ oldu. Bildiğiniz gibi ZTE nubia’nın performans odaklı oyun telefonları, neredeyse her yıl bu listelerin en üst sıralarını kimseye bırakmıyor.

    Red Magic 9S Pro+’ın ardından ikinci sırayı alan telefon OnePlus Ace 3 Pro alırken, podyuma girmeyi başaran üçüncü telefon da iQOO Neo9S Pro+ oldu. Onları sırasıyla Asus ROG Phone 8 Pro, iQOO Neo9S Pro, Redmi K70, vivo X100 Ultra, vivo X100 Pro, vivo X100 ve OnePlus 12 takip etti.

    Zirvedeki Red Magic 9S Pro+, Snapdragon 8 Gen 3’ün daha gelişmiş bir versiyonu olan Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version’dan güç alıyor. Geri kalan dokuz telefondan altısı Snapdragon 8 Gen 3 kullanırken, geri kalan üç telefonda ise MediaTek’in Dimensity 9300 ve 9300+ yonga setinden güç alıyorlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekim ayında Snapdragon 8 Gen 4’ün çıkmasıyla birlikte bu listede önemli değişikler olacaktır. Ancak o zamana kadar Red Magic 9S Pro+ zirvedeki yerini koruyacak gibi duruyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow