hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni one UI güncellemesi birçok cihaza geldi

    Yeni one UI güncellemesi birçok cihaza geldi
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Yapay zeka özellikleriyle dikkat çeken bu güncelleme, kullanıcılara yeni deneyimler sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    One UI 6.1.1 güncellemesi, ilk olarak Galaxy S24 serisi için dünya genelinde kullanıma sunulmuştu. Şimdi ise Galaxy S23 ve Tab S9 serisi kullanıcıları da bu güncellemeyi alıyor.

    İlk olarak Güney Kore’de yayınlanan bu güncelleme, yakında daha fazla ülkede indirilebilir olacak. Galaxy Tab S9 için X91xNKOU4BXHB yazılım sürümüyle gelen güncelleme, 2.2 GB boyutunda.

    Galaxy S23 Serisi de Güncellemeyi Aldı

    Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra modelleri de bu güncellemeyi ilk olarak Güney Kore’de aldı. S91xNKSU4CXH7 yazılım sürümüyle gelen güncelleme, cihazlara Eylül 2024 güvenlik yaması da ekliyor. Samsung, bu yeni güncelleme ile birlikte birçok yeni yapay zeka özelliği de sunuyor.

    Samsung’un Galaxy S23 FE modeli de bu güncellemeden nasibini aldı. 2.34 GB boyutunda olan güncelleme, bu model için de Eylül 2024 güvenlik yamasını içeriyor. Galaxy S23 FE kullanıcıları da cihazlarını güncelleyerek, One UI 6.1.1’in sunduğu yeni özelliklerden yararlanabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    One UI 6.1.1 Özellikleri

    One UI 6.1.1, özellikle galeri, notlar ve klavye gibi uygulamalara getirdiği yapay zeka destekli özelliklerle dikkat çekiyor. Kullanımı daha kolay ve pratik hale getiren bu güncellemeyle, kullanıcı deneyimi üst seviyeye taşınıyor.

    Eğer cihazınızın güncellemeyi alıp almadığını kontrol etmek istiyorsanız, Ayarlar uygulamasına gidip “Yazılım Güncelleme” kısmından “İndir ve Yükle” butonuna tıklayabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow