hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Y300 Pro 5G, Geekbench veritabanında görüldü

    Y300 Pro 5G, Geekbench veritabanında görüldü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Vivo’nun Marka Başkan Yardımcısı ve Strateji Genel Müdürü Jia Jingdong, cihazın temel özelliklerini ve lansman tarihini doğruladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vivo Y300 Pro, Vivo’nun Y serisinin en yeni üyesi olarak dayanıklılık, kullanıcı dostu tasarım ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor.

    • Ekran Teknolojisi:

    Vivo Y300 Pro, 6,77 inçlik mikro-dörtlü kavisli OLED ekran ile geliyor ve bu ekran 5000 nit parlaklık sunarak dış mekan kullanımı için ideal hale getiriyor. Göz koruma teknolojileri, mavi ışık filtreleme ve anti-strobe özellikleri ile destekleniyor. Ayrıca ekran, Ulusal Oftalmoloji Mühendislik Merkezi ve SGS tarafından göz sağlığı sertifikalıdır.

    • Dayanıklılık:

    Y300 Pro, düşmeye dayanıklılık, toza dayanıklılık ve suya dayanıklılık gibi özelliklerle donatılmış olup SGS sertifikalıdır, böylece sağlam bir yapıya sahiptir.

    • Pil ve Şarj:

    6.500mAh kapasiteli Blue Ocean batarya, 12,1 saatlik oyun süresi sunuyor. Cihaz, 80W kablolu şarj, kablosuz şarj ve ters şarj özellikleri ile enerji yönetiminde oldukça güçlü. Vivo’nun Extreme Graphite Teknolojisi, bataryanın boyutunu artırmadan kapasiteyi optimize ediyor ve böylece yüksek enerji verimliliği sağlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    • Kamera:

    Arka tarafta 50 megapiksel birincil kamera, ön tarafta ise 32 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Tasarımda yeşim halka lens modülü ve 360 derecelik güneş dokusu gibi amiral gemisi tasarım detayları yer alıyor.

    • Yonga Seti ve Performans:

    Snapdragon 6 Gen 1 yonga seti ile güçlendirilmiş olan cihaz, 12 GB RAM ve Android 14 işletim sistemiyle gelecek. Bu donanım, Y300 Pro’nun geçen yıl piyasaya sürülen Snapdragon 695 destekli Vivo Y200 Pro’nun yerini almasını sağlıyor.

    • İncelik ve Tasarım:

    Yüksek kapasiteli bataryasına rağmen cihaz yalnızca 7,69 mm kalınlıkta. Renk seçenekleri arasında Titanyum, Altın Kakmalı Yeşim, Koyun Eti Yağlı Beyaz ve Siyah Yeşim Siyahı bulunuyor.

    • Kariyer Modu:

    Vivo Y300 Pro, özellikle sürücüler için optimize edilmiş olan ve eller serbest aramalar, ağ optimizasyonu ve akıllı yardım gibi özellikler sunan ikinci nesil Kariyer Modu ile geliyor.
    Vivo’nun bu yeni modeli, hem tasarım hem de performans açısından Y serisine yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow