hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve resmi detaylar!

    Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve resmi detaylar
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Onlarca büyük sızıntı, teknik özellikler ve telefonun satışa çıkmasının ardından nihayet resmi lansman gerçekleşti. İşte yepyeni Xiaomi Redmi Note 6 Pro ve resmi detaylar!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çinli şirketin beklenen telefonu nihayet resmi olarak tanıtıldı; gerçi ortaya çıkan bilgilerle lansmana gerek kalmamıştı. Pek çok sızıntının ardından telefonun satışa çıktığına bile şahit olduk. Nihayetinde Xiaomi cephesinden onaylama geldi.

    Telefonun öne çıkarıldığı noktaların başında yapay zekaya sahip 4 kamera geliyor. Hem önde hem arkada çift kamera kurulumuyla gelen Note 6 Pro’nun, yapay zekaya sahip 4 kameralı ilk Xiaomi telefonu olduğu söyleniyor.

    Bu bağlamda arkada 12 + 5 MP; önde 20 + 2 MP‘lik sensörler yer alıyor. İkinci kameraların iki tarafta da görevi alan derinliği oluşturmak. Arka taraftaki ana kameranın 1.4µm piksel boyutu ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Note 6 Pro’nun önemli detaylarından bir diğeriyse 6.26 inçlik IPS LCD panel. Çentikle beraber %86’lık bir ekran/gövde oranına sahip olan panelin, 500 nit‘e kadar yükselebilen parlaklık değeri ve Full HD+ çözünürlüğü dikkat çekiyor.

    Performans kısmına geldiğimizde bizi Snapdragon 636 karşılıyor. Bu çipsetle beraber 4 GB bellek ve 64 GB dahili depolama seçenekleri sunuluyor. Ayrıca 4000 mAh batarya ile 8.5 saat video oynatma iddiası mevcut.

    Akıllı telefon; siyah, mavi ve rose gold renk seçenekleriyle birlikte 7000 THB, yani yaklaşık 215 dolardan satışa çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow