WhatsApp 2018’de BlackBerry OS ve Windows Phone’da kullanılamayacak

Artık yeni yılın yaklaşması ile birlikte teknoloji şirketleri de daha önce açıkladıkları planlarını hayata geçirmeye başladı. Daha önce duyurduğu bir planını 2018’de hayata geçirecek bu şirketlerden biri de Facebook oldu. İnternet devi, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın BlackBerry OS ve Windows Phone desteğini sonlandırmaya hazırlanıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
BlackBerry OS, BlackBerry 10, Windows Phone 8.0 ve daha eski sürümler için resmi destek 31 Aralık 2017’de bitecek. Yani 2018’den itibaren bu işletim sistemlerinde WhatsApp kullanılamayacak. Şirket konuyla ilgili açıklamaylı geçtiğimiz temmuz ayında yapmıştı.
Aynı açıklamada BlackBerry ve Windows Phone’dan sonra resmi desteğin kesileceği cihazlar da açıklanmıştı. Nokia’nın Series 40 cihazları için resmi destek 31 Aralık 2018’de son bulurken, Android 2.3.7 ve daha eski Android versiyonları için resmi destek 1 Şubat 2020’de son bulacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında