hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    vivo Y300+’ın teknik özellikleri ortaya çıktı

    vivo Y300+’ın teknik özellikleri ortaya çıktı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    vivo cephesinde şu anda tüm gözler X200 serisine çevrilmiş olsa da şirketin yakında piyasaya sürmeyi planladığı telefonlar X200 serisinden ibaret değil.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çinli telefon üreticisi çok yakında Y300 serisine de yeni bir model ekleyecek. vivo Y300 Pro’yu geçtiğimiz ay kullanıcılarla buluşturan şirket, önümüzdeki günlerde de vivo Y300+’ı resmi olarak tanıtacak.

    Lansman tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da çok yakında resmi olarak tanıtılacağı konuşulan vivo Y300+, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

    vivo Y300+, daha önce gelen ilk sızıntıda da belirtildiği gibi 5G destekli bir telefon olacak. Zaten Y300 serisindeki üç telefonun da 5G özelliğine sahip olması bekleniyor.

    vivo Y300+, 6.78 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğü FHD+ olacak. Ekranın yenilenme hızı ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Ekranın altında bir parmak izi sensörü olacağı söyleniyor.

    Telefonun çift arka kamerasının ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 2 megapiksellik yardımcı lens eşlik edecek. Telefonun selfie kamerasının ise 32 megapiksel olacağı söyleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonun yonga setinin Snapdragon 695 olması bekleniyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Telefonun bataryası ise 5000 mAh olacak. Bu bataryada 44W hızlı şarj özelliği bulunacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow