hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    vivo Y300+ ilk kez görüldü

    vivo Y300+ ilk kez görüldü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Bildiğiniz gibi son haftalarda gelen sızıntılar, şirketin çok yakında Y serisine iki yeni model daha ekleyeceğini ortaya çıkarmıştı. Gelen sızıntılarla birlikte, vivo Y300 ve Y300 Pro’nun çok yakında piyasaya sürüleceği büyük ölçüde kesinleşmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şimdi onlara üçüncü bir model daha ekleyebiliriz. Çünkü bugün gelen yeni bilgiler, Y300 serisinde iki değil üç model olacağını ortaya çıkardı. Söz konusu bu üçüncü model, dün ilk kez görülen Vivo Y300+ olacak.

    Dün IMEI veri tabanına üç yeni vivo modeli eklendi. Y300 ve Y300 Pro’ya bir de vivo Y300+’ın eşlik edeceği de bu sayede ortaya çıktı. Bu serideki diğer iki model gibi o da 5G destekli olacak.

    vivo Y300 serisindeki telefonların teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak bu telefonlardan vivo Y200 Pro’ya benzer özellikler bekleyebiliriz. Elbette bir iki önemli geliştirmeyle.

    vivo Y200 Pro, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Ekranın altında ise parmak izi sensörü bulunuyor.

    Arka tarafa geldiğimizde bizi çift arka kamera karşılıyor. Bu çift kameranın ana lensi 64 megapiksel. OIS destekli bu lense 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonda Snapdragon 695 yonga setine 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. İlginç bir şekilde vivo, Y200 Pro’da ne RAM ne de dahili depolama alanı konusunda kullanıcılara farklı seçenekler sunmuyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 44 W. Yazılım tarafına geldiğimizde ise karşımıza Android 14 tabanlı Funtouch OS 14 işletim sistemi çıkıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow