hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    vivo, T3 serisini büyütmeye devam ediyor

    vivo, T3 serisini büyütmeye devam ediyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Bu serinin çok yakında piyasaya sürülecek yeni üyesi vivo T3 Ultra’nın teknik özellikleri netlik kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    vivo T3 Pro’yu geçtiğimiz hafta resmi olarak tanıtan vivo, çok yakında bu seriye yeni bir model daha ekleyecek. Daha önce gelen sızıntılar T3 ve T3 Pro ile birlikte gördüğümüz vivo T3 Ultra da çok yakında resmi olarak tanıtılacak. Biz telefonun lansmanı için beklerken, telefona dair sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun teknik özellikleri hakkında merak edilen pek çok soruyu cevaplayan bir sızıntı geldi. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun başlıca teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazandı.

    Dün sızdırılan bilgilere göre vivo T3 Ultra, MediaTek’in Dimensity 9200 Plus yonga setinden güç alacak. İsminden de anlaşılacağı üzere T3 Ultra, bu serideki en güçlü model olacak. Hatırlarsanız Pro modeli 300 dolara satışa sunulmuştu. Şimdi Ultra modelinin 360 dolar gibi bir fiyatla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    T3 Ultra’da kıvrımlı bir AMOLED ekran olacak. 1.5K çözünürlükteki bu ekranın maksimum parlaklığı 4500 nit olacak. Ekranın yenilenme hızı ise henüz netlik kazanmış değil. Telefonun arka kamerasının ana lensi, OIS destekli Sony IMX921 sensörü kullanacak.

    Telefonun Geekbench performans testine sokulan versiyonunda, Dimensity 9200 Plus yonga setine 12 GB RAM eşlik ediyor. Ancak telefon satışa sunulurken kullanıcılara farklı RAM seçenekleri de sunulabilir. Telefonda 5500 mAh’lık bir batarya bulunacak. Bu bataryanın şarj hızı ise 80W olacak. İşletim sistemi ise tahmin edebileceğiniz gibi Android 14.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow