Türkçe RSS okuyucu Prodigium

Yurtdışına çok popüler uygulamaları olan rss okuyucu uygulamaların biri de Türkiye'de geliştirildi. Gürhan Yerlikaya'nın geliştirdiği Prodigium uygulamasıyla medyayı takip edip, favori yazarların en son yazılarını okumak mümkün. Uygulama Apple uygulama mağazasında "En iyi yeni uygulamalar" arasında gösterildi.
Mobil platformlarda haber takip ihtiyacını karşılamak için geliştirilen bir çok uygulama bulunuyor. Örneğin Flipboard ve Feedly. Fakat bu uygulamaların İngilizce olması ve destekledikleri kaynakların da birçoğunun İngilizce olması Türkiye'deki kullanıcılar için büyük bir sorun yaratıyor.
Gürhan Yerlikaya, bu soruna bir çözüm sunmak adına Prodigium'u geliştirdi. Uygulama ile istenilen kaynakları seçerek en güncel yazıları, favori köşe yazarlarının güncel makalelerini okumak mümkün. Kullanıcı vakit darlığı nedeniyle okuyamadığı haberleri işaretleyerek, sonrasında okunabiliyor. Uygulama işaretlenen haberi belleğine kaydettiği için, habere, internet bağlantısı olmadan da erişilebiliyor. Bunlara ek olarak okunan haberler, sosyal medyada paylaşılabiliyor.
Prodigium uygulaması, Apple uygulama mağazasında "En iyi yeni uygulamalar" arasında gösterildi.
Uygulamayı buradan indirmek mümkün: Prodigium
Yayıncı olmak için
Yayıncılar, Prodigium’un sol menüsündeki “Bizden isteyin” menüsünü kullanarak ya da publishers@prodigium.me adresi ile uygulama kaynakları arasında yer alabiliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 28 Şubat 2025 WhatsApp mesajlar neden gitmiyor, erişim sorunu düzeldi mi?
Yapay zeka ile ilgili çarpıcı açıklama: 20 yıl içinde tedavisi olmayan hastalık kalmayacak!
Instagram yeni güncellemeyi duyurdu: DM'ler için sunduğu yeni özellikler dikkat topladı
Merakla bekleniyordu! iPhone 16e'nin fiyatı bakın ne oldu!
iOS 18.3 güncellemesi özellikleri: iOS 18.3 güncellemesi neler getiriyor?