hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    The Witcher 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

    The Witcher 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Bu kez hikayenin merkezindeki karakter Rivialı Geralt olmayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm zamanlarının en sevilen RPG serileri arasında yer alan The Wicher serisi, uzun bir aranın ardından yeni bir oyunla geri dönmeye hazırlanıyor. Hatırlarsanız CD Projekt RED stüdyosu geçtiğimiz aylarda bir açıklama yaparak The Witcher 4 için hazırlıkların başladığını resmi olarak duyurmuştu. Bunun yanı sıra Witcher serisiyle bağlantılı yeni oyunların da hazırlandığı açıklanmıştı.

    Bu yeni oyunların oyunseverlerle buluşmasına daha en az birkaç yıl olsa da daha şimdiden bu  oyunlara dair ilk detaylar ortaya çıkmış durumda. Ne var ki ortaya çıkan son detaylar, özellikle The Witcher 3 hayranlarını pek memnun etmeyebilir. Çünkü Witcher serisinin ana karakteri olan, Witcher 3’te uzun saatler geçirdiğimiz Rivialı Geralt, dördüncü oyunun ana kahramanı olmayacak.

    Geralt karakterini hem oyunlarda hem de anime dizisinde seslendiren seslendirme sanatçısı Doug Cockle, Geralt’ın The Witcher 4’te de yer alacağını ama rolünün ne büyüklükte olmayacağını söyledi. Geralt’ın bu kez ana karakter olmayacağını söyleyen Doug Cockle, bu yüzden Geralt’ın oyunun ne kadarında yer alacağını bilmediğini açıkladı. Yani Geralt sadece kısa bir iki sahnede de görünebilir. Özellikle karakteri sevenler için bu haberin hayal kırıklığı yaratacağına şüphe yok.
    Tabii üçüncü oyunu bitirenler için bu kadar da sürpriz bir karar olmadı aslında. Çünkü The Witcher 3 ile birlikte orijinal üçleme tamamlanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow