Tether aleyhine açılan davada ret kararı çıktı

Tether, Bitfinex ile birlikte geçtiğimiz dönemde aleyhlerine açılan toplu davaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Şirketin yaptığı açıklamaya göre mahkeme, davacının toplu dava dilekçesini düzeltme talebini bir kez daha reddetti.
ABD’nin New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi, davacının Tether ve Bitfinex şirketlerine karşı dosyalanan asılsız toplu dava dilekçesini düzeltme talebini bir kez daha reddeden önemli bir karar verdi. Mahkeme, davacının daha önce “reddedilen” argümanları tekrar gündeme getirmeye çalıştığını ve önerdiği değiştirilmiş dilekçenin iddialarındaki temel kusurları düzeltmediğini belirtti.
Davanın bu aşamada tamamen reddedilmesi, davacının iddialarının herhangi bir yasal temelden yoksun olduğunu gösteriyor. Bitfinex ve Tether, bugün veya gelecekte karşı karşıya kaldıkları haksız yasal mücadeleler sonucunda maddi zarara uğramayacaklarını sürekli olarak ifade ediyor.
Her iki şirket de her zaman olduğu gibi vaatlerini sürdürmeye, müşterilerini ve topluluklarını korumaya odaklanmaya devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 28 Şubat 2025 WhatsApp mesajlar neden gitmiyor, erişim sorunu düzeldi mi?
Yapay zeka ile ilgili çarpıcı açıklama: 20 yıl içinde tedavisi olmayan hastalık kalmayacak!
Instagram yeni güncellemeyi duyurdu: DM'ler için sunduğu yeni özellikler dikkat topladı
Merakla bekleniyordu! iPhone 16e'nin fiyatı bakın ne oldu!
iOS 18.3 güncellemesi özellikleri: iOS 18.3 güncellemesi neler getiriyor?