hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Terminator: Survivors’ın ne zaman çıkacağı açıklandı

    Terminator: Survivors’ın ne zaman çıkacağı açıklandı
    expand

    Tüm zamanların en sevilen bilim-kurgu serilerinden biri olan Terminator, oyun dünyasında da adından söz ettiriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bildiğiniz gibi daha önce Terminator: Resistance ve Terminator: Dark Fate gibi bu evrende geçen oyunlar oyunseverlerle buluşmuştu. Bu yıl bunlara bir yenisinin daha eklenmesi bekleniyordu. Çünkü merakla beklenen yeni Termiantor oyunu Terminator: Survivors’ın ekim ayında PC’ye geleceği duyurulmuştu. Ancak bu oyunun dağıtımcısı olan Nacon, oyunun çıkışına yaklaşık iki ay kala sürpriz bir karar aldı ve Terminator Survivors’ın 2025’e ertelendiğini duyurdu.

    Normalde oyunun PC versiyonu 24 Ekim 2024’te çıkacak, konsol versiyonu ise 2025’te gelecekti. Bu erteleme kararıyla birlikte her ikisinin çıkışı da 2025’e kalmış oldu. İkisinin muhtemelen aynı tarihte çıkacağı düşünülüyor ama şimdilik bir tarih verilmedi. Nacon, oyunu vizyonlarını tam olarak yansıtacak seviyeye getirmek için bu ek süreye ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

    Terminator: Survivors açık dünya bir hayatta kalma oyunu olacak. Son dönemde oldukça popüler hale gelen bu tür, bir Terminator oyunu için de son derece uygun görünüyor. Elbette ortaya nasıl bir sonuç çıktığını oyun önümüzdeki yıl çıktığında göreceğiz ama Survivors, kağıt üzerinde oldukça yüksek potansiyele sahip.
    Yeni Terminator oyunu, 2009 yılında, yani üçüncü filmin hemen sonrasında geçecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Skynet’in başlattığı yıkımın hemen sonrasında geçen oyun, John Connor önderliğindeki direniş robotlara karşı savaşmaya başlamadan önce, kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan insanlara odaklanacak. Oyuncular, makinelerin hüküm sürdüğü bu dünyada hayatta kalma mücadelesi verecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow