hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tecno Phantom V Fold2 ve V Flip2’nin yeni görselleri sızdırıldı

    Tecno Phantom V Fold2 ve V Flip2’nin yeni görselleri sızdırıldı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Tecno Mobile, daha çok bütçe dostu telefonlarıyla bu pazarda varlık gösteriyor olsa da zaman zaman dikkat çekici telefonlar da çıkarıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı telefon pazarındaki varlığını her geçen gün daha da güçlendiren şirket, bu yıl da yeni katlanabilir telefonlarıyla adından söz ettirecek gibi görünüyor. Bir süredir gündemde olan Tecno Phantom V Fold2 ve V Flip2, bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılmış olacak. Biz bu iki telefonun lansmanı için beklerken, sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Son olarak da her iki telefonu da kullanımda gösteren yeni görselleri sızdırıldı.

    Daha önce gelen bilgilere göre Tecno Phantom V Fold2 de V Flip2 de, MediaTek’in Dimensity 9000+ yonga setini kullanacak. Telefonlarda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM ile 256 veya 512 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Tecno Phantom V Fold2’nin bataryası 5610 mAh olacak ki bu da öncülünden 610 mAh daha yüksek.

    Tecno Phantom V Flip, 4000 mAh’lık bir bataryaya sahipti. Geçtiğimiz günlerde FCC veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Phantom V Flip2’nin ise 4500 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını gösterdi. Katlanabilir bir telefon için bu kayda değer bir artış. Öte yandan telefonun şarj hızının da 45 W’tan 70 W’a çıkacağı görülüyor.

    Tecno Phantom V Flip2, geçtiğimiz yıl çıkan öncülüne kıyasla önemli bir değişikliğe gidiyor. Daire şeklinde bir dış ekranla gelen öncülünün aksine Tecno Phantom V Flip2 kare şeklinde bir dış ekranla geliyor ki bu yeni ekranın çok daha kullanışlı olacağı düşünülüyor.

    Tecno Phantom V Fold2’nin 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip en üst versiyonu 1065 dolara satışa sunulacak. Phantom V Flip2’nin 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip en düşük versiyonunun fiyatı ise 632 dolar olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow