hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Star Wars Jedi: Survivor’da PC oyuncularının sevineceği bir değişiklik yapıldı

    Star Wars Jedi: Survivor’da PC oyuncularının sevineceği bir değişiklik yapıldı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Star Wars Jedi: Survivor’ın 9. güncellemesi çeşitli PC sistemlerinde FPS iyileştirmeleri, daha akıcı oyun deneyimi, Ray-tracing için optimize edilmiş CPU kullanımı vadediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hepsinden daha da önemlisi güncelleme performansı engellediği için sıklıkla eleştirilen Denuvo DRM’i yani Denuvo korumasını da kaldırıyor. Oyuncular Denuvo’dan şikayetçi olmuş ve EA’in korumayı kaldırmasını talep etmişti. Sonuç olarak istenen oldu diyebiliriz. Bu arada güncelleme fare ve klavyede iyileştirme yaparken, çökmeye neden olan bazı hatalara da el atıyor.

    Oyunun PS5 sürümü için yakında bir yama daha çıkacak. Bu yama da 17 Eylül’de yayınlanacak olan PS4 sürümü ile kayıt dosyalarını aktarmaya olanak tanıyacak.

    Star Wars Jedi: Survivor geçtiğimiz sene 28 Nisan’da piyasaya sürüldü. Oyun aslında içerik olarak güzel olmasına rağmen ne yazık ki PC’deki performans sorunlarıyla da ağır eleştirilere maruz kaldı. Yapım bazı incelemelerde en kötü AAA oyunu portlarından biri olarak gösterilmişti. SW Jedi: Survivor’ın 7. güncellemesi çıkmasından sonra bile oyun medyasında performansın halen istenilen düzeyde olmadığı yönelik haber yapılmıştı.

    Yeni çıkan 9. güncellemenin neler yapacağını ve oyuncuları memnun edip etmeyeceğini önümüzdeki günler içinde göreceğiz. Ancak EA ve Respawn Entertainment’ın performansı iyileştirmeye kararlı olduğu da açık.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2019’da çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı olan Survivor, ilk yapımdaki olaylardan 5 yıl sonrasını konu alıyor. Respawn, Star Wars Jedi serisini üçleme olarak tasarladı. Eğer planlarında aksilik olmazsa üçüncü ve final oyunuyla birlikte hikayeyi sonlandıracaklar. Bununla birlikte stüdyonun Star Wars evreninde geçen biri FPS diğeri strateji türünde olan iki projesi daha var ki, bu oyunlar daha geliştirme aşamasında ve isimleri belli değil.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow