Sony, Z-Phosphor lazer ışık kaynaklı yeni projektörlerini duyurdu
Sony, yeni nesil iki model piyasaya sürerek lazer ışık kaynaklı ( Z-Phosphor ) projektör serisini genişlettiğini duyurdu. Bu iki model, sınıflardan toplantı salonlarına kadar kullanılmak üzere, lazer teknolojisi kurulumunu hiç olmadığı kadar uygun maliyetli hale getirmeyi hedefliyor.
Lazer projeksiyona geçiş yapmak, eğitim ve kurumsal ortamda birçok avantaj sağlıyor. Sony’nin yenilikçi Z-Phosphor lazer ışık kaynağı teknolojisi, yüksek parlaklık ile büyüleyici görüntü çözünürlüğünü bir araya getirirken sunum yapan kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerine ve içleri rahat bir şekilde çalışmalarına imkan tanıyor. Üründe lamba kullanılmadığı için lambanın ısınmasını veya soğumasını beklemek, eğim açısını kısıtlamak ya da yüksek parlaklık ile yüksek çözünürlük arasında seçim yapmak gerekmiyor. Sony, piyasaya sunduğu kompakt ve verimli projektör serisi ile lazer projeksiyonu daha geniş bir müşteri yelpazesi için cazip bir yatırım haline getiriyor.
Yeni VPL-PHZ10 ve VPL-PWZ10 projektörler, küçük sınıflar ve toplantı salonları gibi dar alanlara yönelik uygun maliyetli bir seçenek sunmakla birlikte; Sony’nin mevcut kurulum lazer projektörleriyle aynı 3LCD Z-Phosphor lazer ışık kaynağı teknolojisinden yararlanıyor. Neredeyse 20.000 saat bakım gerektirmeden çalışacak biçimde tasarlanan lazer projektörler, Otomatik Karartma ve Otomatik Parlaklık gibi bir dizi enerji tasarrufu özelliği sunarak kullanım ömrü boyunca toplam sahip olma maliyetini geleneksel lambalı projektörlere kıyasla önemli ölçüde azaltıyor. Ürün yelpazesine eklenen bu projektörlerle birlikte Sony, eğitim pazarına ve kurumsal pazara 4.100 lm ile 7 000 lm arasında WXGA ve WUXGA özelliğinde sekiz lazer projektör sunuyor.
Etkileyici bir lens kaydırma aralığı ve kolay kurulum sağlayan, hemen hemen hiç bakım gerektirmeyen kompakt çözüm
3LCD BrightEra teknolojisine sahip iki yeni projektör, görüntünün kırmızı, yeşil ve mavi komponentlerini ayrı ayrı yansıtarak parlak; doğal renkler sergiliyor ve diğer projeksiyon sistemlerini etkileyebilen “renk kırılmasının” önüne geçiyor. Sony’nin Reality Creation sistemi, net; keskin ve yüksek kaliteli görüntüler için her pikseli optimize etmek amacıyla güçlü bir desen veritabanı kullanıyor ve her giriş kaynağını kare kare analiz ediyor. Sony’nin bir diğer özelliği olan Contrast Enhancer kapasitesi de ev sineması projektör teknolojisinden yararlanarak; görüntünün aydınlık ve karanlık alanlarını gerçek zamanlı geliştiriyor; vurgulanan yerleri öne çıkarıyor, zengin ve derin siyahlar sunuyor.
Lazer ışık kaynaklı projektörler, anında açılma/kapanma işlevi, eğme açısına bağlı olmayan tasarımı ve geniş aralıklı dikey/yatay lens kaydırma gibi esnek ve yenilikçi özellikleri sayesinde son derece kolay kullanılabiliyor ve Sony’nin, iş ortaklarına ve müşterilerine; pazar talebinden fazlasını karşılayan ürünler imal etme vaadini yerine getiren çözümler olarak yerini alıyor.
Bu dördüncü nesil Sony lazer projektörler, akustik gürültüsü düşük olan, uyumlu ve ince yeni tasarımlarıyla bulundukları çevreye kusursuz uyum sağlıyor. Projektörler ayrıca, sahip oldukları HDBaseT arabirimlerle bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor; tüm videoyu, sesi, kumandayı ve 100 metreye kadar IP sinyal işlemlerini yöneten tek bir kablo kullanarak sistemin toplam maliyetini düşürüyor.
VPL-PHZ10 ve VPL-PWZ10 projektörler; lambalı projektörlere kıyasla dikkate değer ölçüde uzun bir kullanım ömrüne sahip ve bakım gerektirmeden uzun saatler boyunca çalışma özellikleri sayesinde toplam sahip olma maliyetini azaltıyor. 3LCD lazer ışık kaynaklı modeller ayrıca, çalışma sırasında hemen hemen hiç bakım gerektirmiyor ve böylece okullar; üniversiteler ve ofis ortamlarındaki erişilmesi zor konumlarda sabit kurulum için ideal seçenekler haline geliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
WHATSAPP'A 5 YENİ ÖZELLİK! 2,33 milyarın üzerinde aktif kullanıcısı var! Meğer Instagram’daki o fonksiyonlar…
SON DAKİKA TEKNOLOJİ HABERİ || PlayStation 5 Pro Türkiye’de ön satışa çıktı! (FİYAT & ÖZELLİKLER)
WhatsApp'ın gizli kalan kullanışlı özelliği! 2 adımda gerçekleştiriliyor, çoğu kişinin haberi bile yok!
Parmaklarınızın ucundaki gizemli rotalar! Hangi kısayol tuşu nasıl ortaya çıktı? Kısayol krallığı o tuşa ait...
GÖKBEY Helikopteri Nedir? T625 GÖKBEY Özellikleri ve Kullanım Alanları