hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsung üst düzey tablet serisinde bazı değişiklikler yapacak

    Samsung üst düzey tablet serisinde bazı değişiklikler yapacak
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Güney Afrika’dan bir Samsung temsilcisi, bu yılın sonundan önce piyasaya sürüleceği bildirilen “bir Galaxy Tab S10 serisi” olacağını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Referans olması açısından, Tab S9 serisi geçen yıl Temmuz ayında piyasaya sürülmüştü. Ancak, yaklaşan tabletler hakkında daha fazla bilgi paylaşamadı. En küçük versiyonun çıkarılması kararının, daha iyi özellikler sunmak ve Apple’ın sunduklarıyla rekabet etmek amacıyla alındığı düşünülüyor.

    Samsung genellikle iyi kalitede AMOLED paneller ve iyi tasarımlar sunuyor ve bunları amiral gemisi bir Snapdragon yonga setiyle güçlendiriyor. Yaklaşan tabletlerin ayrıca bazı Galaxy AI özellikleriyle gelmesi bekleniyor. Söylentiler ve bir Geekbench listesi, Samsung’un Galaxy Tab S10 serisini güçlendirmek için MediaTek Dimensity 9300+ yonga setini kullanacağını ima etse de, ne bekleyebileceğimize dair bir fikir edinmek için yine de selefinin diğer yönlerine bakabiliriz.

    Hem Tab S9+ hem de Tab S9 Ultra, nano SIM ve eSIM’i destekleyen alüminyum çerçeve ve arka kısımla birlikte gelir. Her ikisi de sırasıyla 12,4 inç ve 14,6 inç ölçülerinde Dynamic AMOLED 2X panelleri ve üstünde Corning Gorilla Glass koruması içerir. Tab S9+ 256 GB 12 GB RAM ve 512 GB 12 GB RAM yapılandırmaları sunarken, Ultra modeli ek olarak 1 TB 12 GB RAM ve 1 TB 16 GB RAM varyantlarıyla geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kameralar: Her ikisi de arkada 13 MP ana ve 8 MP ultra geniş kameranın yanı sıra görüntülü görüşme için önde 12 MP kamera barındırıyor. Tabletler, USB C 3.2 portu aracılığıyla Kablosuz Samsung DeX’i destekliyor. Plus ve Ultra modelleri 10,090 mAh ve 11,200 mAh pillerle geliyor ve 45 W kablolu şarjı destekliyor.

    Tab S9 serisi modellerinin lansmandaki fiyatları:

    Tab S9+: 256 GB 12 GB RAM ve 512 GB 12 GB RAM varyantları

    Tab S9 Ultra: 256 GB 12 GB RAM, 512 GB 12 GB RAM, 1 TB 12 GB RAM ve 1 TB 16 GB RAM varyantları
    Bu bilgiler ışığında, Samsung’un Tab S10 serisinin, daha iyi donanım ve özelliklerle Apple’ın en son ürünleriyle rekabet etmek için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow