hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Samsung, Galaxy S24 FE ile daha fazla kullanıcıya ulaşacak

    Samsung, Galaxy S24 FE ile daha fazla kullanıcıya ulaşacak
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Yapay zeka tabanlı ProVisual Engine ve Galaxy AI’nin Foto Asistanı özelliklerinden güç alan Galaxy S24 FE, kullanıcıların daha yaratıcı olmasına imkan tanıyan gelişmiş kamera kurulumuna sahip.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galaxy S24 FE, 6,7 inç Dinamik AMOLED 2X ekranı, uzun ömürlü 4.700 mAh pili ve güçlü Exynos 2400 serisi yonga setiyle hareket halindeyken oyun oynamak için ideal.

    İletişimi, üretkenliği ve yaratıcılığı geliştirme hedefiyle Galaxy S24 FE, güçlü Samsung Knox güvenlik özellikleriyle korunan üstün Galaxy AI araçları ve ekosistem bağlantı yeteneklerini ikonik tasarımda sunuyor.

    Yapay zekalı kamera

    Herkesin çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekmesini kolaylaştıran Galaxy S24 FE’nin amiral gemisi kamera kurulumunda ikisi de optik görüntü sabitleme (OIS) ile desteklenen 3x optik yakınlaştırmalı 50MP geniş lens ve 8MP telefoto lensin yanı sıra 12MP ultra geniş lens ve 10MP selfie kamerası yer alıyor.

    Samsung’un görsel kaliteyi sıradışı boyutlara taşıyan yapay zeka odaklı dinamik kamera motoru ProVisual Engine, kamera sisteminin yeteneklerini ileri taşıyor.

    FE serisinde ilk kez kullanılan ProVisual Engine, nefes kesici detaylar ve dikkat çeken hassas dokular sunmak için geliştirilen yapay zeka algoritmalarından yararlanan birçok gelişmiş teknolojiden güç alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Düzenleme konusunda ise Foto Asistanının sunduğu özellikler, fikirleri gerçeğe dönüştürüyor. Galaxy S24 serisi cihazlarla tanıtıldığından bu yana Galaxy AI, görüntüleri düzenlemek ve yaratıcılığı ifade etmek konusunda önemli işler başarıyor:

    Güçlü performansla oyunlara devam

    Güçlü Exynos 2400 serisi yonga seti, Ray Tracing gibi en yeni teknolojilerle uyumlu, performanstan tavizsiz vermeyen bir oyun deneyimi yaşatıyor. Hız ve verimliliğin önemli olduğu oyun dünyasında Galaxy S24 FE, rekabette bir adım önde olmak için şu temel özelliklerden yararlanıyor:

    Üst düzey yapay zeka deneyimleri

    Galaxy S24 FE, Galaxy S24 Serisi ile aynı gelişmiş yapay zeka deneyimini sunuyor. Daha iyi çalışmak, iletişimi kolaylaştırmak ve bağlanabilirliği geliştirmek için tasarlanan S24 FE’deki Galaxy AI özellikleri, yeni imkanların kilidini açan araçlarla sağlanıyor.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow