Realme, hızlı şarj teknolojileriyle gündeme geliyor

Realme 230W hızlı şarj için kolları sıvadı. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Realme model yelpazesini günden güne genişletmeye devam ediyor.
Bir süredir Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet veren Çinli üretici, özellikle orta segmentteki fiyat performans ağırlıklı modellerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Çinli üretici önümüzdeki süreçte üst segmentteki modelleriyle de dikkat çekmeyi planlıyor. Malum günümüzdeki orta segment modellerin birbirinden çok da farkı yok. Yani üç aşağı beş yukarı tüm modellerin benzer çizgilerde olduğunu söyleyebiliriz. Burada fark yaratıcı temel unsur ise şarj tarafında ortaya çıkıyor.
Bu durumun az çok farkında olan Realme yetkilileri yeni nesil amiral gemisi modelinde fark yaratmak için kolları sıvadı. Çinli üretici, yeni nesil üst segment cihazında kablosuz şarj teknolojisinin hızını arttırarak rakipleriyle arasındaki farkı açmayı planlıyor.
Sızdırılan bilgilere göre Realme yeni üst segment modelinde 230W hızlı şarj desteğine yer verecek. Bu sayede telefonun 10 dakika gibi bir süre içerisinde tam şarja ulaşması bekleniyor. Elbette bu bilgilerin şimdilik sızdırılan raporlardan ibaret olduğunu da belirtmek gerekiyor. Muhtemelen Realme yakında konu ile ilgili bir açıklama yapacaktır.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında