hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PS5 için tasarlanan oyuncu kulaklığı

    PS5 için tasarlanan oyuncu kulaklığı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Razer Hammerhead HyperSpeed PS5, beyaz renkte ve PS5’in tasarımına uygun bir görsellik sunuyor. Hem kablosuz hem de Bluetooth 5.2 bağlantı teknolojisini kullanılabilen bu ürün, Type-C vericisi sayesinde Playstation ile kesintisiz bir deneyim sunabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toplamda 53 gramlık bir üründen söz ediyoruz. Taşıma ve şarj kutusu, PS 5 konsoluyla uyumlu görsellikte. Hem onu ön cebinizde de kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Silikon başlıklara sahip kulaklıklar da hoş. Zaten bu kulaklıklarda RGB aydınlatma detayı da mevcut.

    Ürünü şarj ettikten sonra mobil cihazınıza Razer Audio uygulamasını kurmanız şart. Bu uygulama yardımıyla ses profilleri, RGB aydınlatma seçenekleri, ANC, ENC, ekolayzır ve daha pek çok ayarlamayı gerçekleştirebiliyorsunuz.

    HyperSpeed’in ses kalitesi

    10mm sürücülere sahip kulaklıkların ses kalitesi tatmin edici düzeyde. Melodiler ve vokalleri ayrı ayrı, temiz detaylarla duyabiliyorsunuz. Bass’lar da yeterli düzeyde.

    Tabii sadece müzik ve video değil, oyun tarafı da önemli aslında. Hele de online maçlarda. Sesler ne taraftan geliyor, tahmini olarak ne kadar uzaktan geliyor, bu gibi detayları düşünerek yol alabiliyorsunuz. Hele de iyi ses efektlerine sahip bir oyunu oynuyorsanız, kulaklarınız bayram edecektir diyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tabii burada ANC ve ENC teknolojilerinin de payı önemli. Öyle ya, deneyimleriniz esnasında dış sesleri duyarak olumsuz etkilenmek istemezsiniz. Böylelikle dış mekânlarda, toplu taşımada, yani kısacası gürültülü ortamlarda kullanırken de dış sesleri neredeyse hiç duymadan direkt deneyimler gerçekleştirebiliyorsunuz.

    Bu arada, eğer Type-C verici takılıyken, yani oyun modundayken telefonunuz çalarsa, buna kulaklık üzerinden cevap veremiyorsunuz. Direkt olarak telefondan cevaplamalısınız.

    32.5 saate kadar pil ömrü!

    Kulaklıklar, RGB aydınlatma ve ANC kaplıyken tek şarj ile 6.5 saate kadar deneyim sunabiliyor. Taşıma ve şarj kutusundaki pil detayını da eklediğimizde, toplamda 32.5 saatlik deneyim elde edebiliyorsunuz.

    Eğer RGB ve ANC’yi açarsanız, bu kez kulaklıkların tek şarj ile 4 saate varan deneyim sunabildiğini göreceksiniz. Taşıma ve şarj kutusuyla birlikte toplamda 20 saate varan deneyimler gerçekleştirebilirsiniz.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow