hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PlayStation 5 Pro’nun ilk oyunları belli oldu

    PlayStation 5 Pro’nun ilk oyunları belli oldu
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    PS5 Pro versiyonu çıkacak ilk oyunların hangileri olacağı açıklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bildiğiniz gibi bu hafta oyun dünyası için oldukça önemli bir etkinliğe sahne oldu. Sony, uzun süredir merakla beklenen PlayStation 5 Pro’yu bu hafta resmi olarak tanıttı. Standart PS5’ten çok daha gelişmiş teknik özelliklere sahip olan PS5 Pro, fiyatıyla pek çok oyunseveri hayal kırıklığına uğratmış olsa da önümüzdeki dönemde oyun dünyası için bir yere oturacak gibi görünüyor. Çünkü özellikle GTA 6 gibi oyunların çıkışıyla birlikte, PS5 Pro gibi daha yüksek özellikler sunan bir konsola sahip olmak daha önemli hale gelecek.

    Yakın bir gelecekte PS5 Pro’nun donanımını tam anlamıyla kullanan yeni oyunlar çıkmaya başlayacak. Ancak Sony bunlar gelmeden önce de PS5 Pro’yu boş bırakmayacak. Şirket çok sayıda oyunun Pro modeline uygun olarak yeniden elden geçirilmiş versiyonlarını çıkarmaya hazırlanıyor. PlayStation 5 Pro’ya özel versiyonları çıkacak bu oyunların hangileri olacağı belli oldu. İlk aşamada Pro versiyonlarını göreceğimiz oyunlar şunlar olacak.

    Alan Wake 2
    Assassin’s Creed Shadows
    Demon’s Souls
    Dragon’s Dogma II
    Final Fantasy VII Rebirth
    Gran Turismo 7
    Hogwarts Legacy
    Horizon Forbidden West
    Marvel’s Spider-Man 2
    Ratchet & Clank: Rift Apart
    The Crew Motorfest
    The First Descendant
    The Last of Us Part II Remastered

    Bu oyunlara halihazırda sahip olanların yeniden bu oyunları alması gerekmeyecek elbette. Onun yerine bu oyunlar artık PlayStation 5 Pro’nun imkanlarından tam olarak faydalanacak şekilde güncellenecek ve bu konsollarda daha yüksek bir seviyede çalışacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow