hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Philips Smart TV'ler raflardaki yerini alıyor

    Philips Smart TVler raflardaki yerini alıyor
    expand

    Yeni nesil Philips TV’ler; gelişen Smart TV arayüzü, daha iyi görüntü kalitesi ve oyun dünyasına getirdiği yeniliklerle bir televizyondan çok daha fazlasını sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ambilight teknolojisiyle gerçek sinema deneyimini evinize getirirken, farklı ihtiyaçlara uygun ekran ölçüleriyle Philips Smart TV’ler, kolay kullanılan arayüzü ve her geçen gün daha da artan yepyeni içerikleriyle iddialı geliyor.

    Çok sayıda seçkin ve zengin içerikli uygulama, haber, bilgi kanalları, seç-izle platformu ve sosyal ağ desteği gibi yenilikler, yeni nesil Smart TV kullanıcılarını bekliyor. Smart TV arayüzünde yer alan görüntü içinde görüntü özelliği (Multiview) sayesinde, kullanıcılar bir yandan TV programlarını izlerken, bir yandan da internet bağlantılı içerikleri takip edebiliyor. Üstelik Smart TV’nin özel arayüzü, kullanıcı profiline uygun program önerileri ve yayın bilgileri gibi özellikleri de ekrana taşıyor. Tüm Philips Smart TV’ler; Avrupa, Rusya ve Latin Amerika’da sunulan program ve uygulamalara erişim için Net TV arayüzüne sahip.

    Oyun, internet ve uygulama dünyasını bir araya toplayan Philips Smart TV, zengin Türkçe içeriği ile dikkat çekici. On üçü çok yakında aktif olacak toplam on yedi farklı Türkçe uygulamayı Türk kullanıcısının beğenisine sunan Philips Smart TV’de; “Fox”, “NTV”, “NTV Spor”, “Bloomberg HT”, “HaberTürk”, “CNN Türk”, “A Haber”, “SporX”, “Hürriyet”, “Küre TV”, “Devlet Meteoroloji”, “Engin TV Rehberi”, “IPShop” alışveriş portalı, “Emlak TV”, “Radyo FM”, “TV’de film keyfi”, “Son Kaç” uygulamaları yer alıyor. NTV, NTV Spor, Engin TV Rehberi, SporX uygulamaları hali hazırda aktif olarak yayında. Diğer uygulamalar ise Kasım ayı itibarıyla aktif hale gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Philips TV ürün grubu, donanım açısından da son derece zengin. “Performans Serisi”, “DesignLine Serisi” ve “Cinema 21:9” Serisi ile birçok farklı ekran boyutunda görüntü seçeneği sunan Philips TV’ler, aynı zamanda dünyanın ilk sinema orantılı Smart TV’si olma özelliğine de sahip.

    Philips’e özgü tam ekran oyun özelliği sayesinde bölünmüş ekrana sahip oyunlarda, oyuncular aynı anda aynı televizyonda kendi oyunlarını tam ekran görebiliyor. Philips TV’leri farklı kılan bir diğer önemli görsel özellik ise Ambilight. Ambilight ışığı; kesintisiz hareket sürekliliğine sahip oluşu, odanın aydınlık seviyesine hassas oluşu ve ten renklerine uyumu ile benzersiz.

    Philips Smart TV deneyimi Philips Türkiye Facebook sayfasında kullanıcılarla paylaşılıyor. “Smart TV’ni kur”, “Smartphone’unu TV kumandası olarak tanıt”, “En sevdiğin oyunu oyna”, “En sevdiğin filmi izle” gibi aşamalarla, Philips Smart TV keyfini ilk yaşayanlardan biri siz olabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow