PES markası tarih oluyor

Oyun artık isim değiştirerek karşımıza çıkacak, ancak tek değişiklik bu değil. Oyun eFootball adı altında ücretsiz olarak sunulacak.
Popüler oyun PES’in Dünya’nın dört bir yanında milyonlarca kullanıcısı var. Her gün daha çok kişinin oynadığı bu oyun şimdi format değiştirerek karşımıza çıkacak. Aylar önce oyunun yeni sürümde ücretsiz olacağı söylentileri çıkmıştı ve bugün Konami’nin yaptığı açıklamalarla bu söylentiler netlik kazanmış oldu.
Açılımı Pro Evolution Soccer (PES) oyunu artık isim değiştirerek sadece eFootball olarak oyunculara sunulacak. Buna ek olarak oyun ücretsiz olarak oynanacak. Konami yaptığı açıklamada oyuna tercihe bağlı bazı paketler sunacağını ve bu paketlerin ücretlendirilebileceğini duyurdu. Şirketin yaptığı açıklamalara göre oyun sonbaharda piyasaya sürülecek. eFootball, PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve iOS ile Android cihazlara sunulacak. Oyunda çapraz desteği olduğunu da tekrar belirtelim. İki farklı oyuncu aynı oyunda biri PC’den biri mobilden olmak üzere bağlanıp oynayabilecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 28 Şubat 2025 WhatsApp mesajlar neden gitmiyor, erişim sorunu düzeldi mi?
Yapay zeka ile ilgili çarpıcı açıklama: 20 yıl içinde tedavisi olmayan hastalık kalmayacak!
Instagram yeni güncellemeyi duyurdu: DM'ler için sunduğu yeni özellikler dikkat topladı
Merakla bekleniyordu! iPhone 16e'nin fiyatı bakın ne oldu!
iOS 18.3 güncellemesi özellikleri: iOS 18.3 güncellemesi neler getiriyor?