hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Oppo Find X8 en iddialı amiral gemisi telefonlardan biri olacak

    Oppo Find X8 en iddialı amiral gemisi telefonlardan biri olacak
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Oppo Find X8 serisi, Find X8 ve Find X8 Pro modelleriyle piyasaya çıkacak olan bu seri, Oppo’nun yeni Dimensity 9400 yonga setini kullanan cihazlardan oluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Find X8 Pro, daha büyük boyutları ve güçlü donanımıyla dikkat çekerken, Find X8 ise daha kompakt bir cihaz olarak konumlandırılacak.

    Find X8, önceki modellerden daha gelişmiş bir kamera sistemiyle gelecek. Özellikle üçlü kamera kurulumu, 50 MP OIS destekli birincil kamera, 50 MP ultra geniş lens ve 3x optik zoom yeteneğine sahip bir periskop telefoto kamerayla donatılacak.

    Pro modelinin ise dört kamera sistemiyle ve çift periskop telefoto kameralar ile donatılması bekleniyor. Oppo Find X8 serisi kamera özellikleri, özellikle düşük ışık koşullarında ve geniş açılı çekimlerde üstün performans vaat ediyor.

    Cihazın IP68/69 sertifikası, toz ve suya karşı dayanıklılığını kanıtlıyor, bu da Find X8’i daha sağlam ve dayanıklı bir seçenek haline getiriyor. Ayrıca, kablosuz şarj desteği ve sanal solid-state düğmeler gibi yenilikçi donanım özellikleri de bu modelde yer alacak. Özellikle manyetik aksesuar ekosistemi ile yeni nesil cihazlar arasında farklı bir deneyim sunması hedefleniyor.

    Find X8, 6,5 inç ila 6,6 inç arasında değişen düz bir OLED ekran ile gelecek. Bu ekran 1,5K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı ile yüksek bir görsel deneyim sunacak. Optik parmak izi sensörü ise ekrana entegre olarak kullanılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cihazın büyük bir 5.600mAh pile sahip olması bekleniyor, bu da uzun pil ömrü vaat ediyor. Ayrıca 80W veya 100W hızlı şarj desteği ile hızlı şarj imkanı sunacak. ColorOS 15 tabanlı Android 15 ile önceden yüklenmiş olarak gelecek cihaz, kullanıcılarına en güncel yazılım deneyimini de sunacak. Tasarım açısından siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

    Oppo Find X8 serisi, özellikle güçlü kamera sistemleri, yüksek performanslı yonga seti ve dayanıklılığı ile dikkat çekici bir amiral gemisi telefon deneyimi vaat ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow