hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    OnePlus 13, Geekbench performans testinde görüldü

    OnePlus 13, Geekbench performans testinde görüldü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Bildiğiniz gibi ekim ayında yeni nesil yonga setleri çıkacak. Bu yonga setlerinin çıkışıyla birlikte, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlar da üst üste gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 8 Gen 4’ü kullanan ilk telefonlardan biri ise OnePlus 13 olacak. Ekim ayında piyasaya sürülecek olan

    OnePlus 13 için meraklı bekleyiş sürerken, telefona dair haberler de üst üste geliyor. OnePlus’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu son olarak da Geekbench performans testinde görüldü. Burada yer alan bilgiler, Snapdragon 8 Gen 4’ün öncülünden çok daha güçlü olacağını gösteriyor.

    Telefonun Geekbench’te performans testine sokulan versiyonunda 16 GB RAM yer alıyor. Telefonun işletim sisteminin ise Android 15 olduğu görülüyor.

    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bilgiler, OnePlus 13’ün arka kamerasında 50 megapiksellik üç farklı lens bulunacağını ortaya çıkarmıştı. OnePlus 12’nin de ana lensi 50 megapikseldi ama ona 48 megapiksellik geniş açılı bir lensle 64 megapiksellik telefoto kamera eşlik ediyordu. OnePlus 13’te ise her üçü de 50 megapiksel olacak. Telefonun 50 megapiksellik ana lensi Sony LYT808 seneör kullanacak. 3x optik zoom özelliğine sahip olacak telefoto kamera ile geniş açılı lens ise Sony IMX882 sensörler kullanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OnePlus 13, 6.8 inçlik LTPO OLED bir ekrana sahip olacak. QHD çözünürlükteki bu ekranın altında ultrasonik bir parmak izi sensörü yer alacak. Telefon 6000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryada 100W hızlı şarj ile 50W kablosuz şarj özellikleri bulunacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow