Önemli bir iddia gündemi salladı

Apple’ın iPhone SE 4 Plus modeli çıkarabileceği ileri sürülüyor.
Japon teknoloji blogu Mac Otakara, iPhone SE 4 ‘e ait olduğu iddia edilen iki maketin görselini paylaştı. Maketlerden biri 6.1 inç, diğeri ise 6.7 inç’lik boyuta sahip. Kaynak iki farklı modelin geliştirilmekte olabileceğini ileri sürdü.
Ancak Apple’ın tasarım ve boyutlar hakkında tam olarak karar vermediğini de belirtti. Bu bilgiler de Alibaba’daki bir kaynağa dayanıyor. Maketler iPhone SE 4’ün tasarım söylentileriyle gayet uyumlu. Fakat Plus modeli iddiası önceki tüm raporlarla çakışıyor. Hatta daha önce Plus modelin olduğuna yönelik başka dedikodu olmamıştı. Mac Otakara’nın iddiası bu yüzden bir ilk.
Mac Otokara geçmişte doğru bilgiler vermiş ve Apple hakkında ilginç haberler paylaşmış bir kaynak. Yine de son haberinde iPhone SE 4 Plus’tan olasılık şeklinde bahsediyor. Apple’ın planları her zaman değişebilir. Teknoloji devi geçtiğimiz yıllarda ilginç kararlara imza atmıştı. Ama Plus modellerinin satışlarının düşük olması, iPhone SE serisinin tek ve uygun fiyatlı model olma stratejisi göz önüne alındığında iPhone SE Plus’ın çıkması pek mümkün görünmüyor.
4. nesil iPhone SE’nin Mart ya da Nisan 2025’te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonda Touch ID yerine Face ID, OLED ekran, A18 işlemci, 8 GB RAM, Apple tasarımı 5G modem yongası, 48 MP ana kamera yer alacak. Şimdilik söylentiler bu kadar. Elimize yeni bilgiler geçtikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 28 Şubat 2025 WhatsApp mesajlar neden gitmiyor, erişim sorunu düzeldi mi?
Yapay zeka ile ilgili çarpıcı açıklama: 20 yıl içinde tedavisi olmayan hastalık kalmayacak!
Instagram yeni güncellemeyi duyurdu: DM'ler için sunduğu yeni özellikler dikkat topladı
Merakla bekleniyordu! iPhone 16e'nin fiyatı bakın ne oldu!
iOS 18.3 güncellemesi özellikleri: iOS 18.3 güncellemesi neler getiriyor?