hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nexus 6P'ye Snapdragon 820 dopingi

    Nexus 6Pye Snapdragon 820 dopingi
    expand

    Google geçtiğimiz yıl Nexus serisi akıllı telefonlar için ilk defa Huawei markasıyla anlaşmış ve Nexus 6P modelini ürettirmişti. En beğenilen ve en hızlı Nexus modeli olan Nexus 6P, Qualcomm Snapdragon 810 yongasını kullanıyor ve 3 GB RAM ile geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geekbench isimli performans testinde yeni bir Nexus 6P modelinin görüşmesi şaşkınlık yarattı. Aşağıdaki ekran görüntüsünde bahsettiğimiz yeni cihazı görebilirsiniz. Söz konusu cihazın aldığı puan, daha önce Nexus 6P ile alınan puandan oldukça farklı.

    İddiaya göre Google, Nexus 6P modelinin işlemcisini değiştirerek yeni bir versiyonu satışa çıkaracak. Söz konusu yeni versiyonda Qualcomm Snapdragon 820 yongası ve 4 GB RAM kullanılacak. Ayrıca cihazın Android N ile birlikte kutusundan çıkacağı tahmin ediliyor.

    iPhone Pro tasarım şablonu sızdı!

    Aşağıdaki ekran görüntüsünde dört çekirdekli 1.59 GHz hızında bir işlemcinin listelendiğini görüyoruz. Adreno 530 GPU ve Android N işletim sistemi de dikkat çekiyor. Ancak ortada bazı soru işaretleri var.

    Nexus 6Pye Snapdragon 820 dopingi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öncelikle bir telefonun sadece yongasının güncellenerek tekrar satışa çıkması, pek alışık olduğumuz bir durum değil. Bir yandan Huawei 7P modelinin söylentileri devam ederken diğer yandan sıradaki Nexus modelinin HTC tarafından üretileceği de söyleniyor. Detaylar gizemini halen koruyor. Şimdilik elimizde olan tek şey aşağıdaki ekran görüntüsü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow