Netflix’in Death Note filmi için ilk fragman yayınlandı

Bir zamanlar tüm dünyada fenomen haline gelen Death Note animesi, tekrardan film haline geliyor. İşte Netflix tarafından yapılan filme ait ilk fragman.
Bir zamanlar dünyada fenomen haline gelen Death Note, tekrardan izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İlk olarak 3 Ekim 2006 yılında yayınlanan manganın, son bölümü ise 26 Haziran 2007’de okurlarıyla buluşmuştu. 36 bölümden oluşan manga daha sonra animeye uyarlanmıştı. Animenin de tüm dünyada ses getirmesi üzerine Death Note beyaz perdeye uyarlanmış fakat bu uyarlama beklenilen ilgiyi görmemişti.
Netflix, küllenmek üzere olan bu animeyi tekrardan ateşlendirmeye karar verdi. Kısa süre önce duyurusu yapılan Death Note filmi için ilk fragman geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.
Fragmandan da net bir şekilde görüldüğü üzere, Netflix filmin yapımında olabildiğince orijinal hikayeye sadık kalmaya çalışmış. Adam Wingard’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin, fragmanının bile son derece dikkat çekici olduğunu söylemek mümkün.
Filmin kadrosundaki diğer isimler ise şu şekilde;
Nat Wolff – Light Turner
Lakeith Stanfield – L
Margaret Qualley – Mia Sutton
Shea Whigham – James Turner
Paul Nakauchi – Watari
Ryuk – Willem Dafoe (seslendirme)
Film 25 Ağustos’ta Netflix üzerinden yayınlanacak. Eğer Death Note’ı ilk izleyenlerden biri olmak istiyorsanız en kısa süre içerisinde bir Netflix üyeliği edinmenizi tavsiye ederiz.
Bu arada Death Note’ın diğer uyarlama filmlerini de internet üzerinden izleyebileceğinizi hatırlatalım.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında