hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    NBA 2K25 resmen duyuruldu

    NBA 2K25 resmen duyuruldu
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Yeni NBA oyunu için hazırlanan kapak görselleri paylaşılırken, oyunun çıkış tarihi de duyuruldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EA Sports FC (eski adıyla FIFA) ile birlikte en popüler iki spor oyunu serisinden biri olan NBA 2K serisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni bir oyunla oyunseverlerin karşısına çıkacak. Çok yakında oyunseverlerle buluşacak olan NBA 2K25, seri için önemli bir değişikliğe sahne olacak. En azından PC tarafında. Çünkü 2K25 ile birlikte seri PC tarafında da yeni nesil konsollara eşdeğer bir oyun sunacak. Bu yıla kadar oyunun PC versiyonu bir önceki nesil konsollara sunulan versiyonla aynı oluyordu. Ancak bu yıldan itibaren PC oyuncuları da yeni nesil konsoldakilerle aynı deneyimi yaşayacak.

    NBA 2K25’in resmi olarak duyurulmasıyla birlikte oyunun kapak görseli de paylaşıldı. Oyunun standart versiyonunun kapağında Boston Celtics’in yıldızı Jason Tatum yer alıyor.

    Bir diğer alternatif kapakta ise bu yıl WNBA’de Las Vegas Aces ile şampiyonluk yaşayan A’ja Wilson yer alıyor. A’ja Wilson’ın kapağında yer alan WNBA versiyonu sadece Kuzey Amerika’da satılacak. Hall of Fame adını taşıyan üçüncü versiyonun kapağında ise NBA’in efsanevi oyuncularından Vince Carter yer alacak.

    Yeni NBA oyunu PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC ve Nintendo Switch’e yönelik olarak satışa sunulacak. Öte yandan oyunun çıkış tarihi de açıklandı. Yeni NBA 2K oyunu 6 Eylül’de oyunseverlerle buluşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow