hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Motorola’dan yeni katlanabilir telefon: Orion

    Motorola’dan yeni katlanabilir telefon: Orion
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Motorola Razr modelleriyle katlanabilir telefon alanında adından söz ettiren Motorola, “Orion” kod adlı yeni katlanabilir telefon daha geliştiriyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Katlanabilir telefon alanında dikkat çekici modeller çıkaran şirketlerden biri olan Motorola, kısa süre önce de Motorola Razr+ ve Razr (2024)’ü kullanıcılarla buluşturdu.

    Artık bu telefonların lansmanını geride bırakan şirket, şimdiden gözünü bir sonraki yılın modellerine dikmiş durumda. Nitekim bu hafta gelen bilgiler, şirketin “Orion” kod adıyla geliştirilen yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışmaya başladığını gösteriyor. Orion, bu hafta IMEI veri tabanına eklendi.

    Telefon için IMEI veri tabanında kullanılan model numarası, bunun çok büyük ihtimalle Motorola Razr 60 Ultra olacağını gösteriyor. Hatırlarsanız şirket Razr 50 Ultra’yı haziran ayında piyasaya sürmüştü. Bu yüzden bu yeni telefonu da 2025’in ortalarına doğru görmeyi bekleyebiliriz. Zaten telefonun model numarasındaki (XT2551-3) XT25 ibaresi de bunun 2025’de çıkacak bir akıllı telefon olduğunu gösteriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Orion daha yeni ortaya çıkan bir telefon olduğu için teknik özellikleri hakkında elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak eğer bu gerçekten Motorola Razr 60 Ultra’ysa, o zaman Razr 50 Ultra’ya yakın özellikler bekleyebiliriz. Tabii birkaç önemli geliştirmeyle.

    Razr 50 Ultra, Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. Telefonda 4000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı 45W. Ayrıca telefonda 15W kablosuz şarj özelliği de bulunuyor. Telefonun katlanabilir iç ekranı 6.9 inçlik LTPO AMOLED bir ekran. Telefonun dış yüzünde ise 4 inçlik LTPO AMOLED bir ekran bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow