Motorola kırılmaz ekran teknolojisine el attı

Sağlamlık konusunda daima iyi bir imajı olan Motorola, Android dünyanın önemli oyuncularından. Her ne kadar ülkemizde satılmasa da ABD pazarı için önemli bir akıllı telefon üreticisi. Firma şimdi yeni modeli DROID Turbo 2’yi duyurmaya hazırlanıyor. Ancak bu model, diğerlerinden farklı olacak.
Motorola’nın internet sitesinde bazı bilgiler yayınlandı ve ardından hemen silindi. Droid-Life isimli sitenin iddiasına göre Motorola DROID Turbo 2 modelinin ekranı “ShatterShield” olarak isimlendirilecek. Yani ekran kırılmaya karşı dayanıklılık vaat edecek. Bu özellik zaten tahmin ediliyordu ancak başka iddialar da var. İddiaya göre Motorola’nın bu ekranı üç farklı katmandan oluşacak. Ekran, lens ve değiştirilebilir koruyucu lens olarak adlandırılan bu katmanların her biri ayrı ayrı güçlendirilmiş parçalar. Tüm parçalar satın alındığı günden itibaren kırılmaya karşı 4 yıl garantili olacak.
Yani ShatterShield aslında Motorola tarafından geliştirilen bir özellik. Firma, kırılmasının oldukça zor olduğunu iddia ediyor. Aksi halde 4 yıl garanti vermesi mümkün olmazdı. Bu yeni ekranı ve DROID Turbo 2 modelini önümüzdeki hafta göreceğiz.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yapay zeka ile ilgili çarpıcı açıklama: 20 yıl içinde tedavisi olmayan hastalık kalmayacak!
Instagram yeni güncellemeyi duyurdu: DM'ler için sunduğu yeni özellikler dikkat topladı
Merakla bekleniyordu! iPhone 16e'nin fiyatı bakın ne oldu!
iOS 18.3 güncellemesi özellikleri: iOS 18.3 güncellemesi neler getiriyor?
Samsung Galaxy S25 ile Yapay Zeka Destekli Mobil Devrim: Akıllı Yaşamın Kapılarını Aralayın!