hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MagSafe iPhone 16 kılıflarının fiyatı düştü

    MagSafe iPhone 16 kılıflarının fiyatı düştü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Kılıflar, telefonun renk tonuna daha iyi uyum sağlayacak şekilde sekiz renk seçeneği içeriyor. Daha önce de belirtildiği gibi, bu kılıflar Apple tarafından iPhone 16 için özel olarak yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kılıflar geri dönüştürülmüş silikondan yapılmış ve daha fazla koruma için iç kısmında mikrofiber astar bulunuyor. Bu bir MagSafe kılıfı, yani Qi2 veya Qi sertifikalı bir şarj cihazına yerleştirilerek kablosuz şarj yapılmasına olanak tanıyor.

    Ayrıca iPhone 16’nın kamera düğmesi de düşünülerek tasarlandı. Şirket, kasanın parmak hareketlerini ileten “iletken bir katmana bağlı safir kristal” içerdiğini söylüyor.

    Bu kılıf yalnızca standart Apple iPhone 16 için. iPhone 16 Plus, Pro veya Pro Max’e uymuyor. Önceki nesillere ait hiçbir cep telefonunun üzerine uymayacağını da söylemeye gerek yok.

    Teknoloji devi yeni iPhone ürünleri ile oldukça dikkat çekiyor özellike 14 serisinden sonra çok fazla değişiklik eklendi. Dinamik ada ile bir çok özellik eklenince şirket bu yolda daha fazla özellik eklemeye başladı.

    Dinamik ada bir çok özellik içerdiği için iPhone cihazlarına bir çok yenilik getirdi. Bu kapsamda yeni cihazlar da daha pahalı olmaya başladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow