hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kağıt üzerinde yazma hissi sunan tablet

    Kağıt üzerinde yazma hissi sunan tablet
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    MatePad Pro 12.2 , yansımaları büyük ölçüde engelleyen, canlı renkler sunabilen ve kâğıt hissini sunabilen Tandem OLED PaperMatte teknolojili bir ekrana sahip.Bu büyüklükte bir ekrana rağmen rakiplerine kıyasla daha ince ve hafif yapıda. Öyle ki ürün, pazardaki en hafif 12 inç akıllı tablet. Öte yandan, beraberinde gelen gelişmiş klavye ve kalem desteğiyle de ister iş dünyanızda, isterseniz de eğitim yaşantınızda faydalanabileceğiniz bir ürün bu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ürün, büyük bir ekrana rağmen gerçekten ince ve hafif. Öyle ki sadece 508 gram ağırlıkta ve 5.5mm incelikte.

    Çift katmanlı Tandem OLED PaperMatte ekran teknolojisi

    Çift katmanlı Tandem OLED ekran, bir yandan yansımaları büyük ölçüde engelleyip canlı renkler sunabilirken, bir yandan da kâğıt üzerinde yazma hissini sunabiliyor. Bunları gerçekleştirirken de göz koruma modu sayesinde sizi yormuyor. Ek olarak Huawei, bu ekran teknolojisi yardımıyla yıllarca sorunsuz deneyimlerin mümkün olabileceğini de belirtiyor.

    3:2 görüntüleme sağlayan ekran, 2800×1840 çözünürlük sunuyor ve  2000 nit parlaklık değeri var. Ek olarak DCI-P3 ve sRGB renk gamutu da var. 144Hz tazeleme değerini de unutmayalım.

    Yüksek performans

    Bu tablette Huawei’nin ürettiği güçlü Kirin T91 işlemcisi bulunuyor. Buna 12GB RAM ve 512GB dahili depolama faktörleri eşlik ediyor. İşletim sistemi tarafında da Huawei’nin Harmony OS 4.2’si var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Huawei MatePad Pro 12.2’i standart tablet modunda kullanabileceğiniz gibi, daha ötesine erişmeniz, yeri geldiğinde bir laptop, yeri geldiğinde de bir tasarım tahtası olarak da kullanabilmeniz mümkün. Bunun için klavye ve kalem desteği sunuluyor.

    Kameralar, hoparlörler, gelişmiş anten sistemi

    Ön tarafında 8, arka tarafında da 13MP değerde kameralar bulunuyor. Bu kameraları özellikle online toplantılar için kullanabilirsiniz.

    Bu tablet aynı zamanda da hoparlör ve ses kalitesi tarafında da oldukça iddialı.Kesinlikle ev ve ofis kullanımlarında bir kulaklığa ihtiyaç duymadan yol alabilirsiniz.
    Peki bu kadar özellik, bu kadar iş güç ve kullanım imkânı varken ya pil bizi yarı yolda bırakırsa? Matepad Pro’da 10.100mAh pil var ve beraberinde 100w hızlı şarj adaptörüyle geliyor. Adaptörün boyutları da ufak olduğu için yanınızda taşıyabilir, ihtiyaç duyduğunuzda akıllı telefon ve kablosuz kulaklık gibi cihazlarınızı da şarj edebilirsiniz.

    Huawei MatePad Pro 12.2 Pro tablet, sadece 55 dakikada tamamen şarj olabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow