hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HTC U12+ resmi sitesinde yanlışlıkla sızdırıldı

    HTC U12+ resmi sitesinde yanlışlıkla sızdırıldı
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Akıllı telefon pazarında zor günler geçiren HTC, umudunu önümüzdeki haftalarda tanıtacağı HTC U12+ modeline saklamış durumda. Firmanın amiral gemisi modeli konumunda olacak olan HTC U12 Plus tanıtımından haftalara öncesinde resmi bir şekilde sızdırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HTC’nin resmi sitesinde satın alma ekranında görünen HTC U12 Plus, tasarımı ile serinin bir önceki modelini andırıyor. Ancak Plus modeli farkını özellik bölümünde ortaya koyacak. HTC U12 Plus modelinde 6 inç büyüklüğünde 2880 X 1440 çözünürlüğünde ekran yer alacak. Bu ekran Super LCD 6 teknolojisi ile üretilecek.

    Gücünü, yakın zamanda tanıtılan diğer amiral gemisi modelleri gibi Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinden alacak olan U12+, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimine sahip olacak.

    HTC U12+

     

    3.500 mAh kapasiteli bataryadan beslenmesi beklenen telefonda, ses teknolojisi olarak Boomsound kullanılacak. Telefon IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olacak. Ancak bu özelliklerin bir de bedeli var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonun 920 dolar gibi yüksek bir fiyata sahip olacağı söyleniyor. HTC’nin Android telefon pazarında tekrar rekabete ortak olması için bu fiyatın çok olduğu söyleniyor. Bakalım Tayvanlı dev, eski günlerine HTC U12 Plus ile geri dönebilecek mi?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow