hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hindistan’da ön sipariş rekoru kırdı

    Hindistan’da ön sipariş rekoru kırdı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 bir önceki modellere göre %40 daha fazla ön sipariş almayı başardı. Her iki cihaz şimdiye kadar ki en popüler telefon nesli olarak şekilleniyorlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Satışların başlamasına bir hafta var ve satış rakamları hakkında tam olarak bilgi almak için çeyrek dönem satış raporunu beklemek gerekecek. Elbette toplam satışlar Z serisi yeni telefonların diğer ülke pazarlarındaki performansına da bağlı. Ancak Samsung’un mütevazı hedefi olan %10’luk daha fazla satış barajını geçebilirler.

    Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6, 26 Temmuz’da satışa çıkacak. Her iki katlanabilir telefon da ucuz değil, ancak uzun ömürlü olacak şekilde tasarlandılar ve üretildiler. Samsung cihazları için 7 yıllık yazılım desteği de vadediyor. Bu arada ön siparişlere özel olarak ekran/parça değişimi sunan Galaxy Z güvencesi de veriyorlar.

    Hindistan’da satılan Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’lar Samsung’un Noida’daki tesisinde üretiliyor. Teknoloji devinin yetkili isimlerinden biri olan Raju Pullan yaptığı açıklamada, “Tüketicilerin Z Fold 6 ve Flip6’ya yönelik ilgisinden çok memnunuz. Yeni telefonların ön siparişlerinde 1.4 katlık artış yaşandı. Bu durum yeni teknolojinin Hindistan pazarında ne kadar hızlı benimsendiğini gösteriyor. Yeni modellerin sadece Hindistan’da değil, küresel pazarda da başarılı olacağını ve bir önceki nesle göre daha fazla satış yapacağını düşünüyoruz” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow