hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Google, Gmail Q&A‘yı duyurdu

    Google, Gmail Q&A‘yı duyurdu
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Bu özellik, “Gemini ile gelen kutunuzu aramanın yeni bir yolu” olarak tanımlanıyor ve Android için Gmail’de Gemini’ye gelen kutunuzla ilgili sorular sormanıza olanak tanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Artık e-postalarınızla ilgili her türlü soruyu Gemini’ye yöneltebilirsiniz. Bu özellik daha önce web versiyonunda yan panel aracılığıyla kullanılabilir durumdaydı, ancak şimdi aynı özellik telefonunuza geliyor. iOS kullanıcıları için de bu özelliğin “yakında” sunulması planlanıyor.

    Gmail Q&A Özelliğiyle Neler Yapabilirsiniz?

    Gmail Q&A, gelen kutunuzla ilgili çeşitli işlemleri kolaylaştırmak için tasarlanmış. Gemini’ye sorular sorarak, e-postalarınızdan belirli ayrıntıları bulmasını, okunmamış e-postaları göstermesini, belirli bir göndericiden gelen e-postaları listelemesini veya belirli bir konu hakkındaki e-postaları özetlemesini sağlayabilirsiniz. Bu, e-postalarınızı daha hızlı ve verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olacak.

    Android’deki uygulamada Gemini’yi açmak için sağ üst köşedeki siyah Gemini yıldızına dokunmanız yeterli. Ayrıca, e-postaları özetlemek için “bu e-postayı özetle” çipine dokunabilirsiniz. Bu özellik, dağıtımın tamamlanmasıyla birlikte 15 gün içinde tüm kullanıcılara sunulacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak, bu yeni özelliği kullanabilmek için belirli aboneliklere sahip olmanız gerekiyor. Google One AI Premium aboneliğinizin olması veya Gemini Business, Enterprise, Education ya da Education Premium aboneliklerinden birine sahip olmanız gerekiyor.

    Google’ın bu yeniliği, Gmail kullanıcılarının e-posta yönetim süreçlerini daha akıllı hale getirmeyi amaçlıyor ve kullanıcı deneyimini daha da kişiselleştiriyor. Bu yeni özellik, özellikle yoğun e-posta trafiği olan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sunacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow