hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Game Pass ve GeForce Now entegrasyonu güçlendi

    Game Pass ve GeForce Now entegrasyonu güçlendi
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Nvidia, bulut oyun servisi GeForce Now üzerinden Xbox Game Pass ve Microsoft Store oyunlarını oynamayı daha da kolaylaştıracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oyun severlerin bir konsola ya da güçlü bir PC’ye sahip olmadan en yeni oyunları bile internet üzerinden oynamasına imkan sağlayan bulut tabanlı oyun servisleri, bugün oyun dünyasının önemli bir parçası haline gelmiş durumda.

    Bu konuda ön plana çıkan platform ise Nvidia’nın bulut oyun servisi GeForce Now. Kullanıcı sayısını her geçen gün biraz daha arttıran GeForce Now, bugün artık bulut oyun denince akla gelen ilk platform haline gelmiş durumda.

    Nvidia’nin bulut oyun servisinin bu yükselişinde Xbox Game Pass ile kurduğu ortaklık epey etkili oldu. Çünkü bu ortaklık, Game Pass kullanıcılarının bu platformdaki oyunları bulut üzerinden oynamasına olanak sağladı.

    Kendisine epey sağlayan bu ortaklığı daha da büyütmek isteyen Nvidia, şimdi GeForce Now ile Xbox Game Pass’in entegrasyonunu daha da güçlendiriyor. Game Pass oyunlarını bulut üzerinden oynamak artık çok daha kolay olacak.

    Nvidia, çok yakında bulut oyun servisine yeni bir özellik ekleyecek. Bu yeni özellik, GeForce Now hesabınızla Xbox Game Pass hesabınızı kolaylıkla senkronize etmenizi sağlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu senkronizasyon kurulduktan sonra sadece Game Pass’teki oyunlarınızı değil, Microsoft Store’daki oyunlarınızı da ayrıca giriş yapmak zorunda kalmadan GeForce üzerinden oynayabileceksiniz. Yani hesaplarınızı bağladıktan sonra sadece GeForce’a giriş yapmanız yeterli olacak. Game Pass ve Microsoft Store’daki oyunlar için ayrıca Game Pass’e giriş yapmanız gerekmeyecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow