hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy Z Fold6’dan daha ince olacak

    Galaxy Z Fold6’dan daha ince olacak
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Samsung, yeni bir katlanabilir cihaz olan Galaxy Z Fold Special Edition’ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galaxy Z Fold Special Edition, kamerası da geliştirilmiş olacak; Evan Blass’a göre bu yeni katlanabilir cihaz, 200 MP ana sensöre sahip olacak. Galaxy Z Fold Special Edition, Huawei Magic V3 ve Xiaomi Mix Fold 4 gibi cihazlarla rekabet edecek. Ancak, şu ana kadar gelen bilgilere göre, bu modelin yalnızca Kore ve Çin pazarlarında satışa sunulması planlanıyor. Samsung’un bu katlanabilir cihazı küresel pazara sunma planlarının olup olmadığı ise henüz net değil.

    Bu gelişmeler, Samsung’un katlanabilir cihaz segmentindeki konumunu güçlendirmek için attığı adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Galaxy Z Fold Special Edition’ın yenilikçi özellikleri ve tasarımıyla, özellikle hedeflenen pazarlarda dikkat çekeceği kesin.

    Galaxy Z Fold Special Edition’ın Beklenen Özellikleri:

    • Kamera:

    Yeni cihazın, yakın zamanda piyasaya sürülen ISOCELL HP9 sensörünü kullanacağı tahmin ediliyor. Bu sensör, Tetra-piksel teknolojisi, 0.56 μm pikseller ve 1/1.4″ boyutuyla dikkat çekiyor. Her ne kadar Galaxy S24 Ultra’daki ISOCELL HP2 kadar güçlü olmasa da, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve gelişmiş görüntü kalitesi sunması bekleniyor.

    • Ekran ve Tasarım:

    Galaxy Z Fold Special Edition, 8 inç katlanabilir ana panele ve 6,5 inç kapak ekranına sahip olacak. Cihazın katlandığında 10,6 mm kalınlıkta olacağı belirtiliyor, bu da onu daha ince ve taşınabilir kılıyor.

    • Diğer Özellikler:

    Cihazın yonga seti, pil teknolojisi ve kapasitesi hakkında henüz net bilgiler mevcut değil, ancak bu detayların telefonun Eylül veya Ekim ayında piyasaya sürülmesiyle birlikte açıklanması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow