hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy Z Fold Special Edition ve W25 Flip yeni bir soluk getirecek

    Galaxy Z Fold Special Edition ve W25 Flip yeni bir soluk getirecek
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Galaxy Z Fold Special Edition, standart Z Fold6’nın boyut açısından büyütülmüş ve inceltilmiş bir versiyonu olarak konumlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çin pazarında Samsung W25 adı altında satılacak olan cihazın model numarası SM-W9025 olarak görünüyor. Bu özel modelin, premium malzemelerle üretilmesi ve gelişmiş tasarım unsurları içermesi bekleniyor. İnceltilmiş yapısı ve büyük ekranı, cihazın hem şıklığını hem de ergonomisini artıracak.

    W25 Flip: Z Flip6’nın Özel Versiyonu

    Samsung, Çin pazarına özel W25 Flip ile Galaxy Z Flip6’ya yeni bir tasarım getiriyor. Cihaz, TENAA sertifikası alarak resmi lansman için gerekli onayı aldı. Model numarası SM-W7025 olan W25 Flip, özgün arka tasarımıyla dikkat çekiyor. Tasarım farklılıkları dışında donanım özelliklerinin Z Flip6 ile aynı olması bekleniyor.

    Teknik Özellikler

    W25 Flip, 198 gram ağırlığında ve malzeme farklılıkları nedeniyle standart Z Flip6’dan biraz daha ağır. Teknik özellikler şöyle:

    • Ekran: 6,7 inç FHD+ (1080×2640) katlanabilir ekran
    • Kapak Ekranı: 3,4 inç dokunmatik ekran
    • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3
    • RAM: 12 GB
    • Depolama: 512 GB
    • Kamera: 50 MP ana kamera, 12 MP ikinci kamera, 10 MP selfie kamerası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her iki cihazın da 21 Ekim’de Çin ve Kore’de satışa sunulması bekleniyor. W25 Flip ve Galaxy Z Fold Special Edition, özellikle premium tasarım ve yerel pazara özgü detayları ile dikkat çekecek. Bu modeller, Samsung’un katlanabilir cihaz kategorisindeki yerini daha da güçlendirecek gibi görünüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow