hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galaxy Buds3 Pro’da bunu yapmayın

    Galaxy Buds3 Pro’da bunu yapmayın
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Samsung’un yeni nesil kulaklığı Galaxy Buds3 Pro ‘yu satın alan tüketicilerin kulaklık uçlarını değiştirirken ekstra dikkatli olması gerekiyor.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çünkü silikon uçların zarar gördüğünü söyleyen kullanıcılar var. The Verge sitesinin haberine göre Reddit ve YouTube’ta birçok tüketici Galaxy Buds3 Pro’nun kulaklık uçlarının kırılgan olduğunu ve çıkarmaya çalışınca yırtıldığını belirtti. Görünüşe göre bu durumun nedeni Samsung’un tasarımı yenilemesinden kaynaklı. Silikon uçların tam oturması için tabanda özel sert plastik halka kullanılıyor. Kullanıcılar silikon uçların tabandan yırtıldığını ve plastik halkanın da kulaklıklara takılı kaldığı söylüyor

    Diğer tarafından silikon uçları değiştirmek istediğinde herhangi bir sorun yaşamadığını ve rahatlıkla kulaklık uçlarını çıkardığını söyleyen tüketiciler de var. Ancak Samsung’un destek sayfasında kulaklık uçlarının zorlandığında yırtılıp zarar görebileceği belirtilirken, bu sorunu önlemek için ne yapılmasını gösteren bir yöntem de anlatılıyor. Destek sayfasında kulaklık uçlarının ters çevrilmesi ve yüzey alanının kullanılarak kulaklıklardan nazikçe çıkartılması öneriliyor. Kulaklık uçlarının tek parça halinde kalması için uçları çekerken bükmemeli veya plastik halkayı çıkarmak için tırnakları kullanmamak gerekiyor.

    Bununla birlikte Galaxy Buds3 Pro’nun kulaklık uçlarında sorun yaşayan tüketiciler Samsung’la bağlantıya geçip, silikon uçların değiştirilmesini talep edebiliyor. Uçların zarar görmesi halinde kulaklıkla gelen diğer uçlardan biri kullanılabilir veya farklı bir markanın piyasaya çıkaracağı 3. parti kulaklık uçları alternatif olarak kullanılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow