hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Football Manager 2024 ile oyunseverleri sevindirecek

    Football Manager 2024 ile oyunseverleri sevindirecek
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

    Daha geçtiğimiz hafta The Callisto Protocol gibi dikkat çekici bir oyunu ücretsiz veren Epic, eylül ayına da bomba gibi başlıyor. Şu anda Fallout Classic Collection ve Wild Card Football’u ücretsiz olarak alabildiğiniz Epic Games Store’da 5 Eylül’den itibaren ücretsiz olacak oyunlar da belli oldu. Bu iki oyundan biri, normalde 1200 TL’ye satılan Football Manager 2024 olacak. Ona eşlik eden ikinci oyun ise Sniper Ghost Warrior Contracts olacak.

    5 Eylül’de ücretsiz hale gelecek olan Football Manager 2024 ve Sniper Ghost Warrior Contracts, 12 Eylül 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. 12 Eylül’den sonra ise bu iki oyun yerlerini bir sonraki haftanın ücretsiz oyun ya da oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde bu iki oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.
    Sniper Ghost Warrior Contracts’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Gerçeğine en yakın deneyimi sunan bu keskin nişancı savaş oyununda müthiş bir suikastçı ol. Geniş, açık uçlu haritalarda sürükleyici bir tek oyuncu mücadelesine atıl.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow