Find X8 Ultra, en gelişmiş kamera sistemine sahip olacak

Şirketin Yönetmeni Zhou Yibao, telefonun kamera sensörlerini gözler önüne seren bir görsel paylaştı ve sızıntılara göre cihaz, dört güçlü kamera sensörüyle mobil fotoğrafçılıkta yeni bir çağ başlatmaya hazırlanıyor.
Rakipsiz Kamera Dizilimi
Find X8 Ultra’nın kamera modülü, üst düzey Sony sensörleriyle donatılmış dört lensli bir sistemle geliyor. Saat yönünde incelersek:
Saat 12 konumunda: Sony IMX906 sensörlü 3x telefoto kamera, portre ve yakınlaştırılmış karelerde detaylı görüntüler sunacak.
Saat 3 konumunda: 50 MP Sony IMX882 sensörlü 6x periskop telefoto lens, kayıpsız optik zoom yetenekleriyle dikkat çekecek.
Saat 6 konumunda: 50 MP Sony IMX882 ultra geniş açılı kamera, manzara ve grup çekimlerinde üstün netlik sağlayacak.
Saat 9 konumunda: 1 inçlik Sony LYT-900 ana sensör, düşük ışık performansıyla öne çıkacak ve Find X8 Ultra’yı gece çekimlerinde rakipsiz kılacak.
Bunların dışında, modülün sağ alt köşesinde spektral görüntü sensörü bulunuyor. Bu özel sensör, düşük ışıkta daha doğru renkler ve doğal cilt tonları sunarak, özellikle portre çekimlerinde büyük bir fark yaratacak.
Find X8 Ultra’nın Find X8 Next ve daha kompakt bir model olan Find X8S ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Ancak, bu üst düzey cihazların yalnızca Çin pazarına özel kalma ihtimali hayal kırıklığı yaratabilir. Küresel pazara çıkıp çıkmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında