hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Far Cry 5 etkileyici dinamiklere sahip olacak

    Far Cry 5 etkileyici dinamiklere sahip olacak
    expand
    KAYNAKEcevit Bıktım

    Ubisoft’un köklü oyun serilerinden biri olan Far Cry, 27 Şubat’ta yeni oyunu ile tekrardan karşımıza çıkacak. Bilindiği üzere bu serinin ilk oyunu Türk oyun yapımcısı Cevat Yerli’nin sahibi olduğu CryTek tarafından geliştirilmişti. Sonrasında ise Ubisoft oyunun isim haklarını alarak projeyi kendi stüdyolarına doğru kaydırdı. Peki Far Cry 5 oyun severlere ne gibi yenilikler sunacak? İşte bu sorunun yanıtı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Far Cry serisinin yıllar içerisinde önemli bir değişim geçirdiğini söylemek, pek doğru olmaz. İlk oyunda tamamen farklı bir yapıda olan seri, ikinci oyunuyla asıl kimliğine bürünmüştü. Zaten 3 ve 4. oyun için birbirinin kopyası yakıştırmasını yapmak, pek de yanlış olmaz. Zira iki oyun arasında değişen tek şeyin, hikaye örgüsü olduğunu söylemek mümkün.

    PlayStation Türkiye, geçtiğimiz gün resmi YouTube kanalı üzerinden Far Cry 5 ile ilgili yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda oyunun yapımcı ekibinde bulunan Darryl Long’a bazı sorular yöneltildi.

    Long, oyundaki karakterlerden, oynanış dinamiklerine, atmosferden, hikaye kurgusuna kadar pek çok konuda önemli ipuçları verdi. Bahse konu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

    Bu arada dip not olarak belirtelim. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen Far Cry 5, 27 Şubat’ta raflardaki yerini alacak. Oyunda Hope isimli kasabada yaşanan olaylara tanıklık edeceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow