Eski Ubisoft oyunlarına veda edin

Ubisoft, 1 Eylül 2022’de Ubisoft Assassin’s Creed Brotherhood da dahil olmak üzere 15 farklı oyunda çevrimiçi hizmetler için desteği bırakacak.
Ubisoft’un web sitesindeki bir gönderide şirket, “kaynaklarımızı daha yeni veya daha popüler oyunlar oynayan oyuncular için harika deneyimler sunmaya odaklamak” için bazı eski oyunlarında çevrimiçi hizmetleri kullanımdan kaldırdığını söylüyor. Başlığa bağlı olarak, oyuncular artık çok oyunculu modlara erişemeyecek ve hatta ek içerik (DLC) indirip yükleyemeyecek.
Etkilenen oyunlar, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed 3’ün 2012 sürümü, Anno 2070 ve daha fazlası dahil olmak üzere önemli oyunlarla Xbox 360, PlayStation 3, PC, HTC Vive, Oculus ve Wii U dahil olmak üzere çeşitli platformlara yayılmış. Sadece çok oyunculu bir oyun olan Space Junkies gibi bazı durumlarda, oyun tamamen oynanamaz olacak. Bu arada, Ghost Recon Future Soldier gibi oyunlar için, sadece solo oynamak adına konsolunuzu çevrimdışı moda almanız gerekecek.
Bu oyunların çoğu, piyasaya sürüldüklerinden beri 10 ila 12 yıl arasında destek almış olsa da, Ubisoft’un en ikonik serilerinden bazıları için çevrimiçi hizmetler için desteği bırakması şaşırtıcı. Özellikle DLC’nin artık erişilemeyeceği oyunlarda bu gelişme üzücü diyebiliriz. Ancak şirket ilgisini başka yöne çevirmiş desek pek yanlış olmayacaktır.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? 28 Şubat 2025 WhatsApp mesajlar neden gitmiyor, erişim sorunu düzeldi mi?
Yapay zeka ile ilgili çarpıcı açıklama: 20 yıl içinde tedavisi olmayan hastalık kalmayacak!
Instagram yeni güncellemeyi duyurdu: DM'ler için sunduğu yeni özellikler dikkat topladı
Merakla bekleniyordu! iPhone 16e'nin fiyatı bakın ne oldu!
iOS 18.3 güncellemesi özellikleri: iOS 18.3 güncellemesi neler getiriyor?