hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diablo 4’te ilginç hata

    Diablo 4’te ilginç hata
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Diablo 4’le ilgili içerikler yapan YouTuber Rob2628 barbar karakteriyle öyle hasarlar verdi ki ekranda çıkan hasar puanları birbirine girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diablo 4’ün ek paketi Vessel of Hatred ve 6. sezonu şu anda PTR sürecinde. PTR, Public Test Realm demek. Türkçe genel test sunucusu denilebilir. Herhangi bir oyun için geliştirilen yamalar, güncellemeler, ek paketler PTR’de test edilir. Oyunculara açık sunuculardır. Oyuncular şu anda yeni içerikleri erkenden deneyimleme şansına sahip oldu. YouTuber Rob2628 de PTR’ye katıldı ve test sürecinde ilginç bir hatayla karşılaştı.

    Rob2628, Diablo 4’te farklı ve etkili build’ler yapan biri. Tabii ki PTR’de de boş durmadı, barbar sınıfında build oluşturdu. Bu karakter çok yüksek hasar oranları vermeyi başardı.

    Normalde oyunda bir karakterin ne kadar hasar verdiği ekranda gösterilir. Fakat Rob2628’in barbarı o kadar yüksek sayılara çıktı ki ekranda gösterilen hasar sayıları birbirine girdi ve okunmaz hale geldi. Bu durum hatadan kaynaklanıyor. 6. sezon (2.0 güncellemesi) ve Vessel of Hatred çıkana kadar söz konusu ilginç problem de düzeltilecektir.
    Vessel of Hatred, 8 Ekim’de piyasaya sürülecek. Genişleme paketinin konusu tahmin edilebileceği üzere Sanctuary’le ilgili şeytani planları olan Mephisto’nun etrafında dönüyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow