Canlı Çelik sandığı hatasını düzelten güncelleme çıktı

Güncellemenin bu hafta içinde çıkması bekleniyordu, fakat şirket zaman kaybetmeden Diablo 4 güncellemesini yayınladı.
Artık Cehennem Dalgası etkinliklerinde kaybolan sandıklar olmayacak. Bununla birlikte önemli bir değişiklik de var. Oyuncular sandıklardan çok az Canlı Çelik materyalinin çıktığını söylüyordu, güncellemeyle birlikte sandıklardan düşen Canlı Çelik sayısı 3’ten 5’e yükseldi. Bazen sandıklardan şansa ekstra 5 tane daha Canlı Çelik düşebiliyor. Bu arada Cehennem Dalgası etkinliğinde her sandıkta 1 tane Canlı Çelik yer alıyor. Eskiden her sandıkta Canlı Çelik materyali yoktu.
Sürekli bahsettiğimiz Canlı Çelik materyeli 2. sezon boss’larından olan ve Uber Unique eşya düşürebilen Duriel için oldukça önemli. Duriel’i çağırmak için Izdırap Parçaçığı ve Çelik Mukuslu Kaygan Yumurta isimli iki farklı materyal lazım. Izdırap Parçaçığı ve Çelik Mukuslu Kaygan Yumurta, Varshan ve Grigoire isimli diğer iki boss’tan düşüyor. Bu iki boss’u çağırmak için de ayrıca materyal toplamak gerekiyor. Varshan gerekli materyalleri Fısıltı Ağacı veriyor. Zaten Varshan’ın olduğu zindan ağacın hemen yanında. Grigoire, 5 tane Canlı Çelik’le çağırılabiliyor.
Oyuncular karakterlerinin kaçınırken, hareket ederken veya atla bir yere giderken neredeyse görünmeyen çok küçük engellere takılı kalmasından da şikayetçi. Sosyal medya ve topluluk platformlarında yazılanlara bakarsak, küçük taşlar, çıkıntılar veya benzer cisimler gereksiz engeller oluşturuyor. Zindanlarda da bu durumun yaşandığına dikkat çeken oyuncular, bazen karakterlerinin bu engellere takılıp hareket edemediğini ve boşuna öldüğünü söylüyorlar. Şikayet edilen durum Diablo 4 ilk çıktığında da dile getirilmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında