hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarışında ad, esmerde tat, kızılda seks

    Sarışında ad, esmerde tat, kızılda seks
    expand

    Atalarımızın, "sarışının adı, esmerin tadı vardır" söylemine ek geldi. Almanya'da yapılan araştırmaya göre kızıllar diğerlerine göre daha fazla seks yapıyor.

    Hamburg Seks Araştırmaları Merkezi'nden Prof. Werner Habermehl, yüzlerce Alman kadına cinsel yaşantıları hakkında sorular sordu ve verilen cevapları saçlarının renkleriyle karşılaştırdı.
     
    Habermehl, "kızıl saçlı kadınlar, sarışın, esmer ve kumrallara göre kesinlikle çok daha aktif bir cinsel yaşama sahip. Ve hayatları boyunca çok daha fazla kişiyle seks yapıyorlar" dedi.
     
    Kızılların, bir kadının ayda ortalama yaptığı seksin neredeyse iki katına ulaştığını söyleyen Habermehl, saçlarının alevli görüntüsüyle kızılların ünlerini kesinlikle hak ettiğini belirtti.
     
    Eşinizden mesaj var
     
    Habermehl, araştırmasının bir ilginç sonucunun da, saçları kızıl olmayan ama kızıla boyatan kadınların aslında etrafa eş aradıklarına ilişkin sinyaller göndermeleri olduğunu ifade etti:
     
    "Bir ilişki içinde olan kadınlar bile, saçlarını kızıla boyatarak eşlerine, o ilişkiden memnun olmadıkları mesajını vermeye çalışıyor. Asıl mesaj ise daha iyisini aradıklarını söylemeye çalışmaları."
     
    Erkek etkisi yadsınamaz
     
    Psikolog Christine Baumanns ise kızılların seks yaşantılarının daha iyi olması konusunda tek etkenin kadınlar olmayabileceğini söyledi:
     
    "Kırmızı tutkunun rengidir. Bir erkek kızıl saçlı bir kadın gördüğünde, hemen esas konuya gelmeyi ve işi ağırdan almayıp, bir an önce sekse balşlamayı düşünür."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow