hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Assassin’s Creed Mirage sevenler için iyi haber

    Assassin’s Creed Mirage sevenler için iyi haber
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    En yeni Assassin’s Creed oyunu yakında iPhone ve iPad’e gelecek. Sizi dokuzuncu yüzyılın Bağdat’ına götüren 2023 yapımı Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran’da iPhone 15 Pro serisi ve M serisi çipli iPad’ler için satışa sunulacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ubisoft, oyununun mobil versiyonunun uyarlanmış dokunmatik ekran kontrolleriyle “konsol versiyonuyla aynı deneyimi” sunduğunu söylüyor. IGN, Ubisoft’un mobil oyunun Backbone One ve Razer Kishi Ultra gibi MFi donanım denetleyicilerini destekleyeceğini doğruladığını bildirdi.

    Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage’ın Ubisoft Connect aracılığıyla çapraz ilerlemeyi ve çapraz kaydetmeyi desteklediğini, böylece platformunuz ne olursa olsun kaldığınız yerden devam edebileceğinizi söylüyor. Oyun Ekim ayında PC, PS5/4, Xbox Series X/S ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

    Oyun yorumcusu Engadget’tan Kris Holt, Assassin’s Creed Mirage’ın serinin gizlilik ve aksiyon köklerine değindiğini söyledi. Holt, “sevilen oyunun Mirage versiyonunun derinliklerine indikçe üzerime sıcak bir nostalji duygusu çöktü” diye yazdı. Oyunu indirmek ücretsiz olacak ve 90 dakikalık ücretsiz deneme süresi var.

    Bundan sonra, herhangi bir uyumlu iPhone veya iPad’de oynamaya devam etmek için 50 ABD doları tutarında bir uygulama içi satın alma işlemi gerekecek. Oyuna şimdi App Store üzerinden ön rezervasyon yaptırabilirsiniz. Oyunun hayranlarındansanız hem mobilde oynamak hem de farklı bir deneyim elde etmek oldukça heyecanlı olacaktır bu nedenle kaçırmayın deriz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow